Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alina Gorghiu: Le cer liderilor PSD sa accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cand se va discuta Codul Fiscal, sa se ia in discutie si Legea votului prin corespondenta

B1 B1,
Alina Gorghiu: Le cer liderilor PSD sa accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cand se va discuta Codul Fiscal, sa se ia in discutie si Legea votului prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu cere liderilor PSD sa accepte propunerea PNL de a dezbate proiectul legii privind votul prin corespondenta in sesiunea extraordinara a Parlamentului, in acelasi timp cu discutarea. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate si revenirea baronilor locali la conducere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD echivaleaza cu intoarcerea baronilor locali la conducerea partidului, informeaza.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Victor Ponta o desfiinteaza pe Alina Gorghiu: E mai rea ca Udrea

Premierul Victor Ponta o ironizeaza pe Alina Gorghiu, apreciind ca sefa PNL este o enigma pentru el si ca o comparatie intre aceasta si Elena Udrea este nedreapta pentru cea din urma, scrie ziare. com. Alina Gorghiu,.

Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

Copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a trecut de la amicitie la dusmanie cu Victor Ponta. Gorghiu a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca a fost amica premierului in perioada USL. Am fost.

Alina Gorghiu, de aceeasi parere cu Victor Ponta

Liberalii vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii pentru intregul sector bugetar, a afirmat copresedintele PNL, Alina Gorghiu. Am.

Alina Gorghiu: Sunt semnale bune din partea partidelor politice cu privire la invitatia la consultari, initiata de PNL (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declara, pe pagina personala de Facebook, ca sunt semnale bune din partea partidelor politice cu privire la invitatia la consultari, initiata la inceputul saptamanii de.

Alina Gorghiu: Succes noului guvern al Republicii Moldova! Romania va fi in continuare cel mai bun avocat pentru eurointegrarea romanilor dintre Prut si Nistru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a urat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, succes noului Guvern de la Chisinau, exprimandu-si speranta ca Executivul condus de Valeriu Strelet va urma calea spre Uniunea.

Alina Gorghiu: PNL se alatura demersului Camerei de Comert Americane in Romania privind consultarile pe legislatia achizitiilor publice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL sustine demersul Camerei de Comert Americane din Romania privind organizarea de consultari pe tema legislatiei achizitiilor publice. Totodata, Gorghiu a.

Alina Gorghiu: PNL sustine AmCham pe tema consultarilor privind achizitiile publice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL sustine demersul Camerei de Comert Americane din Romania si a cerut Guvernului sa prelungeasca perioada consultarilor pentru modificarea legislatiei achizitiilor publice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )