Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

Copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a trecut de la amicitie la dusmanie cu Victor Ponta. Gorghiu a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca a fost amica premierului in perioada USL. Am fost. continuă pe B1

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Presedintia confirma: Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

UPDATE - Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste in sedinta, joi, la ora 14. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala. Temele aflate pe agenda sedintei CSAT nu au fost inca.

Victor Ponta o desfiinteaza pe Alina Gorghiu: E mai rea ca Udrea

Premierul Victor Ponta o ironizeaza pe Alina Gorghiu, apreciind ca sefa PNL este o enigma pentru el si ca o comparatie intre aceasta si Elena Udrea este nedreapta pentru cea din urma, scrie ziare. com. Alina Gorghiu,.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Alina Gorghiu, la Subiectiv: Un Cod fiscal, ca sa poata deveni realitate, trebuie sa fie sustenabil

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata, marti seara, la emisiunea Subiectiv, pentru a discuta pe marginea celor mai importate subiecte politice si economice ale momentului. Iata cele mai importante.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )