Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alina Gorghiu: Dacian Ciolos va participa la Consiliul National al PNL (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: Dacian Ciolos va participa la Consiliul National al PNL (VIDEO)

Dacian Ciolos cu un picior in guvern si cu celalalt in PNL. Desi a anuntat ca nu se va implica in campania PNL, lideri liberali anunta ca la Consiliul National de miercuri va fi prezent si. continuă pe B1

Surse: Dacian Ciolos va participa la Consiliul National al PNL

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Ciolos sa fie candidatul de premier al formatiunii. Potrivit unor surse politice, premierul ar urma sa participe atat la CNC, cat si la mitingul PNL de duminica din Piata Revolutiei.

Ciolos va participa la Consiliul National al PNL. Liberalii il vor vota ca propunere de premier. Gorghiu: Noi sustinem un premier neinregimentat politic

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Ciolos sa fie candidatul de premier al formatiunii. Presedintele PNL a anuntat ca premierul va participa la sedinta PNL, dar ca prezenta sa nu inseamna o inregimentare politica.

Surse: Premierul Dacian Ciolos va participa la Consiliul National si la mitingul liberalilor

Dacian Ciolos va participa, miercuri, la Consiliul National al Partidului National Liberal, unde va fi validata nominalizarea sa ca propunere de premier din partea liberalilor.

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?.

Alina Gorghiu: PNL sustine familia traditionala. Crin Antonescu a propus casatoria intre o femeie si un barbat. Ponta si colegii din PSD s-au opus

Presedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca liberalii sustin familia formata dintre un barbat si o femeie, insa pledeaza pentru o protectie juridica a minoritatilor de orice fel. Liderul PNL a aratat ca PSD s-a opus amendamentului propus de PNL de a stabili casatoria dintre un barbat si o femeie in momentul revizuirii Constitutiei.

Alina Gorghiu, presedinte PNL: Amendamentele PSD privind majorarile salariale reprezinta o crima politica

Alina Gorghiu, presedinte PNL, a afirmat in Parlament, ca adoptarea de catre majoritatea PSD-ALDE a amendamentelor privind majorarile salariale reprezinta o crima politica si un lucru pe care PNL il contesta si nu va permite acest exces, ea.

Liderul PNL, Alina Gorghiu: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, extrem de importante pentru drumul european

Cetatenii Republicii Moldova ar trebui sa iasa in numar mare la urne, duminica, fiind pentru prima oara in 20 de ani cand isi pot alege presedintele prin vot direct, iar de rezultatul acestui scrutin depinde in mare parte parcursul european al statului vecin, spune liderul PNL, Alina Gorghiu.

Dacian Ciolos, la RRA: O sa comunic pe cat posibil principiile Platformei Romania 100, asa trebuie inteleasa participarea mea la anumite actiuni ale unor partide, e vorba de utilizarea unei oportunitati

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti seara, invitat intr-o emisiune la Radio Romania Actualitati, ca va participa la anumite actiuni ale unor partide politice pentru a sustine si explica principiile cuprinse in Platforma Romania 100. Nu este vorba de o adeziune politica, e vorba doar de utilizarea unei oportunitati, a spus Ciolos.

Dacian Ciolos isi promoveaza Platforma Romania 100: O sa discut cu partidele politice. E vorba de utilizarea unei oportunitati pentru a explica punctele cuprinse in proiect

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca va participa la mai multe actiuni ale unor partide politice pentru a le explica care sunt principiile cuprinse in proiectul sau, Platforma Romania 100 .

Alina Gorghiu: Majorarile salariale nu pot fi aplicate. Este o iluzie vanduta inainte de vot

Presedintele PNL Alina Gorghiu arata ca majorarile salariale operate de PSD in Parlament nu pot fi aplicate pentru ca nu sunt sustenabile si nici constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )