Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alina Gorghiu: Majorarile salariale nu pot fi aplicate. Este o iluzie vanduta inainte de vot

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Majorarile salariale nu pot fi aplicate. Este o iluzie vanduta inainte de vot

Presedintele PNL Alina Gorghiu arata ca majorarile salariale operate de PSD in Parlament nu pot fi aplicate pentru ca nu sunt sustenabile si nici constitutionale. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, presedinte PNL: Amendamentele PSD privind majorarile salariale reprezinta o crima politica

Alina Gorghiu, presedinte PNL, a afirmat in Parlament, ca adoptarea de catre majoritatea PSD-ALDE a amendamentelor privind majorarile salariale reprezinta o crima politica si un lucru pe care PNL il contesta si nu va permite acest exces, ea.

Liderul PNL, Alina Gorghiu: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, extrem de importante pentru drumul european

Cetatenii Republicii Moldova ar trebui sa iasa in numar mare la urne, duminica, fiind pentru prima oara in 20 de ani cand isi pot alege presedintele prin vot direct, iar de rezultatul acestui scrutin depinde in mare parte parcursul european al statului vecin, spune liderul PNL, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: PNL sustine familia traditionala. Crin Antonescu a propus casatoria intre o femeie si un barbat. Ponta si colegii din PSD s-au opus

Presedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca liberalii sustin familia formata dintre un barbat si o femeie, insa pledeaza pentru o protectie juridica a minoritatilor de orice fel. Liderul PNL a aratat ca PSD s-a opus amendamentului propus de PNL de a stabili casatoria dintre un barbat si o femeie in momentul revizuirii Constitutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )