Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, despre propunerea PNL pentru CCR: Institutiile publice au nevoie de persoane care se bucura de credibilitate, care nu au nicio eticheta politica (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre propunerea PNL pentru CCR: Institutiile publice au nevoie de persoane care se bucura de credibilitate, care nu au nicio eticheta politica (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca Partidul National Liberal va identifica in zilele urmatoare o persoana pe care o va propune in locul lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala. in opinia. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o.

Surse: Simona Maya Teodoroiu, propunerea PSD pentru CCR in locul lui Toni Grebla

Simona Maya Teodoroiu ar fi propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala in locul lui Toni Grebla, potrivit unor surse citate de B1 TV. Judecatorul Toni Grebla a demisionat, miercuri, din functia ocupata in .

PNL va face o propunere pentru CCR

Co presedinta PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca exista posibilitatea desemnarii de catre PNL a unui reprezentant care sa ocupe locul lasat vacant de domnul Grebla in CCR.

Alina Gorghiu: Schimbarea majoritatii la Senat ar putea fi anuntata intr-o saptamana sau doua

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut, sambata, ca schimbarea majoritatii la Senat ar putea fi anuntata intr-o saptamana sau doua, transmite Mediafax. Daca discutam despre incercarea noastra.

Alina Gorghiu: Incercam schimbarea presedintelui Senatului, intr-o saptamana, doua anuntam noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut, sambata, ca schimbarea majoritatii la Senat ar putea fi anuntata intr-o saptamana sau doua, ea adaugand ca aceasta este o Camera importanta, care trebuie sa aiba amprenta liberala si la conducere.

Ponta: Vom propune pentru CCR o persoana care nu este parlamentar

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, azi, dupa sedinta coalitiei, raspunzand unei intrebari, ca persoana care va fi propusa pentru functia de membru CCR nu va fi un parlamentar, potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )