Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o. continuă pe B1

Cristian Troncota, fostul rector al Academiei Nationale de Informatii: in cazul Elenei Udrea Consiliul Director al SRI a hotarat ceva cu care Maior nu a fost de acord si a plecat

Fostul rector al Academiei Nationale de Informatii, Cristian Troncota, a declarat pentru Adevarul ca in Consiliul Director al SRI s-a luat o hotarare in cazul Elenei Udrea cu care George Maior nu a fost de.

Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar.

Cererea de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, miercuri, pe masa deputatilor juristi

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Unele sunt barfe. E exagerat sa te consideri un canal de informatii pentru presedinte

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu, Iulian Fota, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat QMagazine, despre afirmatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public in.

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Votul pentru arestarea ei va avea loc luni

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza maine, in regim de urgenta, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a favoritei fostului presedinte Traian.

Ce reprezinta eRomania, proiectul mentionat in dosarul de coruptie al Elenei Udrea

Procurorii DNA au adus miercuri noi capete de acuzare la adresa lui Dorin Cocos si a Elenei Udrea sustinand ca acestia au facut presiuni pentru a cere 3 milioane de euro ca sa deblocheze platile in contractul e-Romania. Dar ce reprezinta mai exact acest contract? Este vorba despre controversatul portal web eRomania, pe care statul a platit 12 milioane de euro, si care a fost dezvoltat de firma Omnilogic, in baza unui contract incheiat in anul 2010, cand la conducerea Ministerului Comunicatiilor era Gabriel Sandu PDL). Dupa ani de intarzieri, portalul, care ar fi trebuit sa ofere informatii actualizate despre toate unitatile administrativ-teritoriale din Romania 3. 188 de localitati) sau stadiul unor proiecte legislative, a devenit accesibil online in primavara anului 2014 si a inghetat la acel stadiu, fiind plin de informatii neactualizate.

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si meci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

Fostul consilier prezidential Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Basescu era greu de manipulat. Unele afirmatii sunt barfe

Fost consilier prezidential pe probleme de securitate in mandatele lui Traian Basescu, Iulian Fota a declarat, intr-un interviu acordat Q Magazine, ca desi unele dintre afirmatiile Elenei Udrea ar putea fi adevarate, altele sunt barfe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )