Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alina Gorghiu, despre statutul PNL: Vom avea o pozitie clara fata de liberalii cu probleme in justitie

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre statutul PNL: Vom avea o pozitie clara fata de liberalii cu probleme in justitie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, luni, prin intermediul paginii de Facebook, noi detalii privind statutul noului partid, afirmand ca este necesara introducerea unor noi criterii de integritate. Alina. continuă pe B1

Orban: Statutul PNL va avea sanctiuni etapizate pentru cei cu dosare penale

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni ca Statutul partidului va fi modificat astfel incat in cazul membrilor PNL cu dosare penale sa se aplice sanctiuni implicite, in functie de stadiul procesual, inclusiv prin revocarea din functiile detinute in partid si administratie.

Alina Gorghiu: PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora

Pana la sfarsitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor pe care le are cu societatea civila - ONG-uri din tara si asociatii ale romanilor din strainatate, transmite Alina Gorghiu, copresedinte PNL.

Alina Gorghiu: PNL vrea ca alesii care au migrat anul trecut pe baza Ordonantei 55 sa-si piarda mandatele

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus ca partidul in care activeaza va face tot posibilul pentru ca parlamentarii care au practicat in 2014 traseismul, pe baza Ordonantei 55, sa-si piarda mandatele.

Ce ii ureaza Ponta sefei PNL, Alina Gorghiu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, presedintei PNL, Alina Gorghiu, sa nu devina pedelista, conform Mediafax.

Alina Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman (FOTO)

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca premierul Victor Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman, in replica la urarea lui Ponta de a nu deveni pedelista. Dl Ponta ar fi putut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )