Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alina Gorghiu: PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu: PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora

Pana la sfarsitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor pe care le are cu societatea civila - ONG-uri din tara si asociatii ale romanilor din strainatate, transmite Alina Gorghiu, copresedinte PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu: PNL vrea ca alesii care au migrat anul trecut pe baza Ordonantei 55 sa-si piarda mandatele

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus ca partidul in care activeaza va face tot posibilul pentru ca parlamentarii care au practicat in 2014 traseismul, pe baza Ordonantei 55, sa-si piarda mandatele.

PNL anunta un proiect pentru votul din Diaspora

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca pana la sfarsitul lunii martie, partidul va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor cu societatea civila, potrivit Mediafax.

Alina Gorghiu, despre statutul PNL: Vom avea o pozitie clara fata de liberalii cu probleme in justitie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, luni, prin intermediul paginii de Facebook, noi detalii privind statutul noului partid, afirmand ca este necesara introducerea unor noi criterii de integritate. Alina.

Ce ii ureaza Ponta sefei PNL, Alina Gorghiu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, presedintei PNL, Alina Gorghiu, sa nu devina pedelista, conform Mediafax.

Alina Gorghiu: Domnul Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman (FOTO)

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca premierul Victor Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman, in replica la urarea lui Ponta de a nu deveni pedelista. Dl Ponta ar fi putut.

Schimbare uriasa in sistemul medical: Un proiect legislativ ar putea legaliza spaga data medicilor

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au realizat un proiect legislativ prin care ar putea fi legalizata spaga data medicilor. Peste 100 de parlamentari l-au semnat deja. Potrivit actului normativ, bolnavii vor.

Propunere PNL: Banii coruptilor, folositi pentru crese si gradinite

Deputata PNL Cristina Pocora propune ca toate sumele, bunurile si proprietatile confiscate de la persoane condamnate pentru copruptie sa se constituie intr-un Fond special pentru Copii, pe care administratia locala sa-l foloseasca pentru sedii de crese, gradinite, adaposturi sau clinici medicale, conform Mediafax.

Liberalii vor dialog cu diaspora pentru votul prin corespondenta

Partidul National Liberal a trimis, vineri, o scrisoare asociatiilor si comunitatilor romanilor din diaspora, pentru inceperea unui dialog privind legislatia votului prin corespondenta, liberalii anuntand ca vor initia acest dialog si in mediu online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )