Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si meci

Online Sport Online Sport,
Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si meci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici. continuă pe Online Sport

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

Dinu Pescariu, denuntatorul Elenei Udrea: fostul ministru ar fi cerut 0,5 mil. euro spaga

Omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, a denuntat-o la DNA pe Elena Udrea, spunand ca aceasta a pretins si primit 500. 000 euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, arata referatul prin care procurorii cer arestarea deputatei.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

Elena Udrea, denuntata la DNA de Gabriel Sandu, Gabriel Marin si Dinu Pescariu. Motivarea cererilor de arestare

Procurorii DNA au cerut arestarea Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului ar fi cerut mita 500. 000 de euro pentru a ajuta un om de afaceri vizat in dosarul Microsoft. Este una dintre acuzatiile aduse de procurorii.

Udrea, pe Facebook: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont

Elena Udrea a scris din nou, pe Facebook, de aceasta data despre cei care au facut declaratii acuzatoare la adresa ei. Printre care se numara omul de afaceri Dinu Pescariu.

Referat DNA: Udrea, denuntata de Dinu Pescariu, de la care ar fi primit cei 500.000 de euro

Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins si primit 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, se arata in referatul prin care procurorii cer arestarea deputatei.

Udrea, denuntata de Dinu Pescariu, de la care ar fi primit cei 500.000 de euro

Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins si primit 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie, se arata in referatul prin care procurorii cer arestarea deputatei, informeaza Mediafax.

FOTO. Elena Udrea, pe Facebook: Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect

Deputatul Elena Udrea, asa cum a promis, isi continua seria de dezvaluri pe contul sau de Facebook. in postarea de joi, Elena Udrea se intreaba cum este posibil ca denutul lui Dinu Pescariu, cel care ar fi fostul unul dintre persoanele care ar fi pus la cale afacerea Microsoft, este luat in serios de procurori, iar denuntul sau impotriva directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii, generalul Florian Coldea, nu este considerat serios.

VIDEO. Elena Udrea, pe Facebook: Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect

Deputatul Elena Udrea, asa cum a promis, isi continua seria de dezvaluri pe contul sau de Facebook. in postarea de joi, Elena Udrea se intreaba cum este posibil ca denutul lui Dinu Pescariu, cel care ar fi fostul unul dintre persoanele care ar fi pus la cale afacerea Microsoft, este luat in serios de procurori, iar denuntul sau impotriva directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii, generalul Florian Coldea, nu este considerat serios.

Dinu Pescariu transforma baza de pregatire sportiva in centru de spa

Unul dintre personajele cheie din dosarul Microsoft este Dinu Pescariu. Fostul jucator de tenis detine mai multe afaceri controversate. Sportivul a preluat acum cativa ani de la Ministerul Educatiei un teren de sase.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )