Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alina Gorghiu explica de ce conturile PNL sunt blocate

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu explica de ce conturile PNL sunt blocate

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, dar a subliniat ca acestea nu sunt din mandatul sau. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta a atras Romania intr-o spirala a populismului. Victor Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor/ Despre situatia medicilor: Guvernul PSD a reactionat in ultima clipa

Liderul liberal Alina Gorghiu critica guvernul Ponta, pe care il acuza de populism, ca urmare a anuntului facut de premier privind majorarea salariilor medicilor, gest despre care copresedintele PNL spune ca este facut in ultima clipa. Gorghiu sustine, intr-un comunicat de presa, ca Ponta incearca sa cumpere bunavointa oamenilor si avertizeaza ca lucrurile nu se vor opri aici. Precizam ca liberalii sunt initiatorii amendamentului adus Codului Fiscal pentru scaderea TVA la 19%, in loc de 20% cat era propunerea Guvernului, precum si a masurii de dublare a alocatiior pentru copii.

Alina Gorghiu: Fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova

Alina Gorghiu a anuntat marti seara la B1 TV ca fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova.

Alina Gorghiu: UE indeamna toate tarile sa gaseasca solutii privind risipa de alimente. Ma bucur sa aflu ca exista un consens intre politicieni si comercianti, in acest sens

Copresedintele PNL Alina Gorghiu se arata ingrijorata cantitatea mare de mancare ce este aruncata, la nivelul UE si in special in Romania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Gorghiu sustine ca UE.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca Guvernul Ponta a atras Romania in spirala populismului, creand iluzia unor cresteri salariale majore, care insa nu pot fi aplicate simultan, oricat de .

Alina Gorghiu, despre acordul Romaniei cu FMI

Co presedinta PNL, Alina Gorghiu, a explicat la B1 TV ca acordul pe care Romania il are cu FMI expira in luna septembrie si inca nu se stie daca Guvernul va prelungi sau nu acordul.

Alina Gorghiu: Consultari politice pe Codul Fiscal, undeva intre 20 si 24 august

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca intalnirea tehnica dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil. De.

Alina Gorghiu: Acest excedent bugetar de care tot vorbeste primul ministru este unul obtinut prin taierea investitiilor si a cofinantarilor la fondurile europene

Alina Gorghiu despre Codul Fiscal si spune ca la discutiile tehnice vor exista doua scenarii pe care le vom face cunoscute. Predoiu va conduce aceste discutii. intotdeauna populismul a fost o reteta de colectat.

Alina Gorghiu: Acest excedent bugetar de care tot vorbeste primul ministru este unul obtinut prin taierea investitiilor si a cofinantarilor la fondurile europene (VIDEO)

Alina Gorghiu despre Codul Fiscal si spune ca la discutiile tehnice vor exista doua scenarii pe care le vom face cunoscute. Predoiu va conduce aceste discutii. intotdeauna populismul a fost o reteta de colectat.

Alina Gorghiu: Acordul cu FMI expira in septembrie, dar nimeni din guvern nu a spus daca a fost initiata o discutie. Ma preocupa problema economica a tarii pentru ca aud cum este de o performanta covarsitoare guvernul (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre acordul pe care Romania il are cu FMI si care expira in luna septembrie. 15 miliarde datorie externa este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )