Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, mesaj dur pentru colegi de partid

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, mesaj dur pentru colegi de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca, desi o parte dintre liderii de filiale ar prefera sa stea linistiti sa cadideze la Parlament, conducerea partidului va avea grija ca raspunderea lor sa fie clara. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a primit miercuri, cu ocazia zilei sale de nastere, din partea colegilor din partid, un sac de box cu sigla PSD. Alina Gorghiu a implinit miercuri 38 de ani. Miercuri, dupa ce.

Alina Gorghiu: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, referitor la candidatura lui Emil Boc la Primaria municipiului Cluj-Napoca din partea PNL, ca si-a luat toate garantiile ca acesta este alaturi de partid.

Ce mesaje au liderii PNL pentru alesii locali. Alina Gorghiu: Exista dilema reprimirii fiilor risipitori care au plecat la PSD. Ii putem inlocui pe cei slabi cu oameni noi/ Nu vom ierta contraperformanta la alegeri/ Vasile Blaga: Voi propune sa desfiinta

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut sambata, la lucrarile Ligii Alesilor Locali, discursuri inflacarate catre primari, consilieri si liderii de filiale judetene. Gorghiu a vorbit despre dilema reprimirii inapoi in partid a celor care au trecut la PSD inainte de alegerile locale precedente, afirmand ca trebuie luati oameni noi, dar si ca fiecare lideri judetean este liber sa decida. Ea a avut un mesaj si pentru presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele UNPR Gabriel Oprea, si anume de a il lasa din brate pe Victor Ponta, bolnav care trage Romania in jos. La randul sau, Vasile Blaga a vorbit despre necesitatea desfiintarii ideii de copresedinti de filiala municipala acolo unde PNL are primaria si a anuntat ca va propune desfiintarea conducerii conducerii ultimelor 10 organizatii judetene, ca performanta.

Alina Gorghiu: PNL isi propune sa investeasca in viitor. Vom promova candidati tineri si activi, vom veni cu oameni noi si de calitate (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat sambata, pe pagina de Facebook, ca PNL va promova candidati tineri si activi, oameni noi si de calitate, care sa se zbata mai mult pentru comunitatile locale si.

Alina Gorghiu: Motiunea de cenzura are o motivatie puternica aceea de a recastiga dreptul Romaniei la o guvernare credibila

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat sambata, pe pagina de Facebook, ca motiunea de cenzura care va fi depusa luni in Parlament de PNL are ca scop recastigarea dreptul Romaniei la o guvernare.

Alina Gorghiu, despre candidatura lui Emil Boc la primaria Clujului: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca si-a luat toate garantiile legate de faptul ca Emil Boc va ramane in PNL si ca vrea sa candideze din partea acestei formatiuni politice la alegerile locale din 2016.

Alina Gorghiu: Suntem in fata aceleasi masinarii rosii de furat voturi. PNL va castiga daca vom ramane modesti si solidari cu electoratul din Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, in cadrul discursului de la Liga ALesilor Locali PNL, care s-a desfasurat vineri si sambata la Poiana Brasov, ca PNL a decis sa depuna luni o motiune de cenzura pe.

Alina Gorghiu: Suntem in fata aceleasi masinarii rosii de furat voturi. PNL va castiga daca vom ramane modesti si solidari cu electoratul din Romania (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, in cadrul discursului de la Liga ALesilor Locali PNL, care s-a desfasurat vineri si sambata la Poiana Brasov, ca PNL a decis sa depuna luni o motiune de cenzura pe.

Alina Gorghiu nu da dreptate nici lui Victor Ponta, nici partii ungare, in problema gardului de la granita

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, ca escaladarea unui conflict cu Ungaria nu-si are rostul, iar depasirea crizei poate fi facuta daca nu se pune gaz pe foc, aratand ca sunt gresite.

Alina Gorghiu vrea un Cod al incompatibilitatilor

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, este de parere ca pe agenda Parlamentului ar trebui sa se afle un cod al incompatibilitatilor, adaugand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )