Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alina Gorghiu, despre candidatura lui Emil Boc la primaria Clujului: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, despre candidatura lui Emil Boc la primaria Clujului: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca si-a luat toate garantiile legate de faptul ca Emil Boc va ramane in PNL si ca vrea sa candideze din partea acestei formatiuni politice la alegerile locale din 2016. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, referitor la candidatura lui Emil Boc la Primaria municipiului Cluj-Napoca din partea PNL, ca si-a luat toate garantiile ca acesta este alaturi de partid.

Emil Boc si-a inscris candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat, cu prilejul Ligii Alesilor Locali ai PNL, de la Poiana Brasov, ca si-a inscris candidatura in cursa interna a PNL pentru primaria municipiului.

Emil Boc a anuntat ca si-a inscris candidatura in cursa interna a PNL pentru Primaria Cluj-Napoca

Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca si-a inscris candidatura in cursa interna a PNL pentru primaria municipiului. Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Dar sa vedem in.

Emil Boc a anuntat la Poiana Brasov ca s-a inscris in cursa interna a PNL pentru Primaria Clujului

Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat, sambata, 19 septembrie, la Liga Alesilor Locali ai PNL, care are loc la Poiana Brasov, ca si-a inscris candidatura in cursa interna a PNL pentru primaria municipiului.

Emil Boc: Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL

Primarul Clujului, Emil Boc, a afirmat sambata, la Poiana Brasov, ca, in cazul in care se va inscrie in cursa pentru un nou mandat, va candida din partea PNL, informeaza Agerpres. Din punct de vedere politic,.

Ce mesaje au liderii PNL pentru alesii locali. Alina Gorghiu: Exista dilema reprimirii fiilor risipitori care au plecat la PSD. Ii putem inlocui pe cei slabi cu oameni noi/ Nu vom ierta contraperformanta la alegeri/ Vasile Blaga: Voi propune sa desfiinta

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut sambata, la lucrarile Ligii Alesilor Locali, discursuri inflacarate catre primari, consilieri si liderii de filiale judetene. Gorghiu a vorbit despre dilema reprimirii inapoi in partid a celor care au trecut la PSD inainte de alegerile locale precedente, afirmand ca trebuie luati oameni noi, dar si ca fiecare lideri judetean este liber sa decida. Ea a avut un mesaj si pentru presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele UNPR Gabriel Oprea, si anume de a il lasa din brate pe Victor Ponta, bolnav care trage Romania in jos. La randul sau, Vasile Blaga a vorbit despre necesitatea desfiintarii ideii de copresedinti de filiala municipala acolo unde PNL are primaria si a anuntat ca va propune desfiintarea conducerii conducerii ultimelor 10 organizatii judetene, ca performanta.

Gorghiu, despre numirea lui Sarbu la Curtea de Conturi

Alina Gorghiu, copreseintele PNL, a declarat, miercuri, ca a votat impotriva numirii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi deoarece ea onsidera ca este o numire extrem de nepotrivita si a adaugat ca nu are nimic personal cu senatorul PSD .

Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a primit miercuri, cu ocazia zilei sale de nastere, din partea colegilor din partid, un sac de box cu sigla PSD. Alina Gorghiu a implinit miercuri 38 de ani. Miercuri, dupa ce.

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,.

Alina Gorghiu, mesaj dur pentru colegi de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca, desi o parte dintre liderii de filiale ar prefera sa stea linistiti sa cadideze la Parlament, conducerea partidului va avea grija ca raspunderea lor sa fie clara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )