Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Adevarul Live: Cartianu despre cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu aparator al coruptilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Cartianu despre cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu aparator al coruptilor

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre transformarea lui Calin Popescu Tariceanu dintr-un liberal democrat in aparator al coruptilor din Parlament. continuă pe Adevărul

Festivalul International de Film NexT incepe la Adevarul LIVE, de la ora 15.00

Festivalul International de Film NexT a ajuns la editia a noua si va incepe maratonul scurtmetrajelor de calitate in aceasta seara. Pana pe 19 aprilie, nu mai putin de 146 de filme vor rula la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Cinema Pro si in alte cateva locuri din Bucuresti. La Adevarul LIVE, de la ora 15. 00, vine Andrei Rus, unul dintre selectorii filmelor din acest an.

Adevarul Live, ora 12.00: Cum ne reparam ficatul dupa Sarbatorile de Paste

Excesele de orice tip din perioada Sarbatorilor nu raman fara urmari asupra organismului si in mod special asupra ficatului. Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, vine la Adevarul Live sa ne recomande care sunt cele mai bune gesturi de urmat pentru regenerarea ficatului.

Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015. Profesoara Ecaterina Stanca va preda a doua lectie video la Romana, la Adevarul Live de la 14:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua miercuri, de la 14:00, cu a doua lectie video pentru Bac 2015, la Limba si Literatura Romana uman), predata de profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala.

Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015. Prima lectie video de Limba Romana, la Adevarul Live de la 14:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua marti, de la 14:00, cu prima lectie video pentru Bac 2015, care va fi predata de profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti.

Adevarul Live, ora 11.00: Irina Zamfirescu, reprezentanta Comunitatii Biciclistilor, despre piste, proteste si mobilitate urbana

De ani buni, biciclistii din Bucuresti se plang de faptul ca nu au piste pe care sa se deplaseze prin oras. De-a lungul vremii, au organizat numeroase proteste, iar la sfarsitul acestei luni urmeaza sa aiba loc o noua manifestatie pe doua roti.

Adevarul Live: S-a incheiat etapa de reformare a Justitiei? Romania, laudata in Parlamentul European pentru lupta anticoruptie

Romania a fost laudata ieri, inComisia pentru Control Bugetar a Parlamentului European, pentru combaterea coruptiei la nivel inalt, catalogata drept impresionanta. Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, declara ca am depasit etapa reformei sistemului judiciar, insa semnalele privind iesirea Romaniei de sub MCV si aderarea la Schengen raman vagi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )