Libnet.ro
UNICEF

09:00

Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

Fostul presedinte, Traian Basescu a criticat, duminica, la B1 Tv, reactia copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa de edilul a fost retinut pentru luare de mita. continuă pe România Liberă

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

Traian Basescu: Multi care au facut delatiuni tardive au fost lasati in pace. Imediat dupa ce ai luat sau dat mita te duci la procuror si spui ca ai gresit, nu dupa 5 ani (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca multi care au facut delatiuni tartive au fost lasati.

Alina Gorghiu, la Scoala de vara a Organizatiei de Femei a PNL: Nu o sa schimbam perceptia despre femeia in politica daca nu o sa ne consideram parteneri egali. De misoginism este plina politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a reprosat, sambata, femeilor din partid ca nu au fost indraznete si foarte putine si-au depus candidatura in competitia interna pentru alegerile locale, informeaza.

Alina Gorghiu le recomanda femeilor sa fie mai indraznete

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, le reproseaza femeilor din partidul ei ca nu au fost indraznete.

Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultari facute la initiativa PNL si care au dat roade. Se mentine un echilibru intre responsabilitatea politica si relaxarea fiscala (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost votat in Camera Deputatilor ca noul Cod este rezultatul consultarilor initiate de liberali si ca acesta reprezinta un echilibru.

De ce s-a suparat Alina Gorghiu la tabara de vara a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu pare sa se fi suparat la la tabara de vara a partidului, care se afla la mare. Alina Gorghiu a parut usor invidioasa pe Vasile Blaga, fiindca acesta s-a bucurat de mai.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Alina Gorghiu: Politica e plina de misogini

Copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a declarat sambata ca perceptia cu privire la femeia in politica poate fi schimbata si a apreciat ca viata politica este plina de misogini iar exemple se gasesc.

Alina Gorghiu: Probabil ca Victor Ponta se lauda cu acuzatiile de coruptie in fata prietenilor, precum rapperii americani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe pagina de Facebook, ca a incercat sa ignore tentativele de victimizare ale premierului Victor Ponta si ca s-a asteptat la o minima decenta din partea acestuia.

Alina Gorghiu ar vrea ca o femeie sa fie presedinte de Consiliu Judetean

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca este nevoie de fete noi in politica si ca i-ar placea ca presedintele unui Consiliu Judetean sa fie femeie dupa alegerile de anul viito .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )