Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru . continuă pe Antena3

Gorghiu anunta ce planuri are pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Anuntul facut de Alina Gorghiu pe Facebook. PNL a depus motiunea pe o tema dureroasa pentru romani

PNL a depus marti, la Senat, o motiune simpla privind infrastructura de transport, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intr-o postare pe Facebook. Alina Gorghiu precizeaza ca motiunea trage un semnal de.

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi.

Alina Gorghiu: Motiunea PNL privind infrastructura de transport de la Senat trage un semnal de alarma

Prin motiunea simpla privind infrastructura de transport, depusa la Senat, liberalii trag un semnal de alarma in legatura cu proiectele din domeniu si cu absorbtia fondurilor europene, scrie copresedintele PNL,.

Alina Gorghiu, fata in fata cu luptatorul K1 Catalin Morosanu

Luptatorul K1 Catalin Morosanu a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Momentul a fost surprins acum cateva zile la Scoala de vara TNL de la Eforie. La.

Alina Gorghiu: Am remarcat schimbarea de atitudine in privinta votului prin corespondenta. Solicit PSD sa dea dovada de buna credinta si sa sprijine proiectul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus marti, intr-o postare pe Facebook, ca a observat o schimbare la PSD privind votul prin corespondenta pentru diaspora. Potrivit acesteia, PSD ii poate convinge pe romani ca.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca nu i-a trecut prin cap sa candideze la Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )