Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gorghiu anunta ce planuri are pentru Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Gorghiu anunta ce planuri are pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei. continuă pe România Liberă

Remus Cernea: Doresc sa candidez la alegerile pentru Primaria Capitalei. Daca voi castiga, niciun leu din banii primariei nu va mai merge catre Catedrala Manturii Neamului

Deputatul Remus Cernea a anuntat ca intentioneaza sa se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, fie drept candidat independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi, informeaza.

Remus Cernea vrea sa se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei

Deputatul Remus Cernea a declarat marti ca intentioneaza sa se incrie in cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca isi propune sa candideze fie ca independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi.

Remus Cernea vrea sa candideze la alegerile pentru Primaria Capitalei

Deputatul Remus Cernea a declarat astazi ca intentioneaza sa se incrie in cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca isi propune sa candideze fie ca independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi, transmit surse din presa.

Liviu Dragnea: Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total, PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total.

Ce candidat va sustine PNL pentru Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, la RFI, ca nu exclude aprioric o candidatura din afara partidului la Primaria Capitalei, precizand ca liberalii vor anunta candidatul in aceasta.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

A inceput campania electorala pentru Primaria Capitalei

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre.

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru .

Remus Cernea vrea sa se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei

Deputatul Remus Cernea a declarat marti ca intentioneaza sa se incrie in cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca isi propune sa candideze fie ca independent, fie sprijinit de unul sau mai multe partide noi sau vechi, relateaza Mediafax.

Sorin Oprescu, retinut. Surse: Robert Negoita, varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, este una dintre solutiile de rezerva ale PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor, au declarat surse din PSD pentru Adevarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )