Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alina Mungiu-Pippidi: Cazul Coldea altfel. Romani, nu va lasati aburiti

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi: Cazul Coldea altfel. Romani, nu va lasati aburiti

Fiind singurul sef de institutie din Romania care a facut doua plingeri contra SRI anul trecut, pe linga o serie de articole in care criticam imixtiunea lor cu totul exagerata in guvernul Ciolos unde erau cei mai mari actori invizibili, desi se mai impiedicau de STS, DIPI etc. ), nu cred ca ma banuie nimeni de vreo mare simpatie cu serviciile. Si nici reciproc. continuă pe Adevărul

Alina Mungiu-Pippidi: Cazul Coldea altfel. Romani, nu va lasati aburiti!

Fiind singurul sef de institutie din Romania care a facut doua plingeri contra SRI anul trecut, pe linga o serie de articole in care criticam imixtiunea lor cu totul exagerata in guvernul Ciolos unde erau cei mai mari actori invizibili, desi se mai impiedicau de STS, DIPI etc. ), nu cred ca ma banuie nimeni de vreo mare simpatie cu serviciile. Si nici reciproc.

Alina Mungiu Pippidi, AMENINTATA CU MOARTEA dupa o serie de articole despre Servicii: Romani, nu va lasati aburiti

Politologul Alina Mungiu Pippidi reclama public faptul ca este amenintata, dupa ce a scris o serie de articole care vizeaza Serviciile Secrete ale Romaniei. Facind totul la vedere, ca eu.

Alina Mungiu-Pippidi: De ce isteria nu salveaza Romania. Si nici macar opozitia

Romanii au o problema cu alegerile. Si anume, nu percep ca s-au terminat, si ca ar trebui trecut la capitolul urmator.

Tariceanu, reactie pe cazul Coldea: Romania a devenit un stat mafiot in care unele institutii de forta si unele componente ale Puterii Judecatoresti au fost transformate in instrumente politice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat vineri in legatura cu decizia SRI de suspendare din functie a prim-adjunctului Florian Coldea, in contextul dezvaluirilor facute de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )