Libnet.ro
UNICEF

13:00

Allview a sarit de vanzari de 300 de milioane de lei anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Allview a sarit de vanzari de 300 de milioane de lei anul trecut

Compania brasoveana Visual Fan, care asambleaza si vinde electronice sub brandul Allview, al doilea brand de pe piata locala de telefoane inteligente, a inregistrat in 2016 o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%, de la 274 milioane de lei in 2015, a anuntat compania. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei: Industria de aparare va beneficia de investitii de 20,5 milioane lei in acest an

Industria de aparare va beneficia de investitii de aproape doua ori mai mari fata de anul trecut, de 20,5 milioane lei 4,5 milioane euro), a declarat ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, in subordinea caruia se afla companiile de stat din acest.

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut cu 13,5% anul trecut

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut ca serie bruta cu 13,5% anul trecut, comparativ cu anul precedent, pe fondul avansului vanzarilor de produse nealimentare +15,2%), vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +13,7%) si comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate +10,2%).

Jeep, Jaguar si Honda au fost cele mai puternice marci din Europa anul trecut

Jaguar, Honda si Jeep au fost brandurile care au inregistrat cele mai mari cresteri anul trecut pe piata auto europeana, datorita cererii pentru crossovere, scrie Automotive News Europe .

Inmatricularile de autoturisme au crescut anul trecut cu 19%, la 396.538 unitati

Inmatricularile de autoturisme in Romania au crescut anul trecut cu 19,4% fata de 2015, pana la 396. 538 de unitati, potrivit datelor publicate luni de catre Institutul National de Statistica INS). Inmatricularile, dominate de autoturismele second hand.

Cererea mondiala de aur a crescut, anul trecut, cu 2%

Cererea de aur pentru investitii a atins in 2016 cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, compensand scaderea utilizarii aurului pentru bijuterii, astfel ca cererea totala de aur a crescut anul trecut cu 2% pana la 4. 308,7 tone, cel mai ridicat nivel de dupa 2013, a anuntat ieri Consiliul Mondial al Aurului WGC), informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )