Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alocatiile de hrana pentru pacientii din spitale ar putea creste

România Liberă România Liberă,
Alocatiile de hrana pentru pacientii din spitale ar putea creste

Alocatiile de hrana pentru pacientii din spitale ar putea creste, dupa opt ani, in functie de afectiunile pentru care sunt internati, potrivit unui potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice. continuă pe România Liberă

Alocatiile de hrana pentru pacienti ar putea creste din luna octombrie, acestea sunt neschimbate de opt ani

Alocatiile de hrana pentru pacienti ar putea fi marite de catre spitale. Acestea nu au mai fost schimbate de opt ani. Proiectul prevede majorarea acestora in functie de afectiunile pentru care sunt internati pacientii, alocatiile putand fi intre 7 si.

Spitalele ar putea creste, din octombrie, alocatiile de hrana pentru pacienti, neschimbate de opt ani

Spitalele pot creste, din octombrie, alocatiille de hrana pentru pacienti, care nu au mai fost schimbate de opt ani, in functie de afectiunile pentru care sunt internati putand fi intre 7 si 19,4 lei pentru adulti si intre 5 si 17,5 pentru copii, bani suplimentari care ar urma sa fie dati din veniturile proprii ale unitatilor sanitare, finantate de CNAS, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice.

Spitalele ar putea creste alocatiille de hrana pentru pacienti

Spitalele pot creste, din octombrie, alocatiille de hrana pentru pacienti, care nu au mai fost schimbate de opt ani, in functie de afectiunile pentru care sunt internati putand fi intre 7 si.

Mafia achizitiilor medicale din spitale, sub lupa DNA! Printre denuntatori sunt fosti parteneri de afaceri ai lui Dorin Cocos

Mafia achizitiilor medicale din spitalele din Capitala a ajuns sub lupa DNA! Mai multi directori celebri de spitale, dar si afaceristi, sunt cercetati intr-o ancheta privind achizitiile facute de mai.

Efectul exodului cadrelor medicale: Se moare pe capete in Romania. 13.000 de doctori lipsesc din spitale

Sistemul sanitar bolnav al Romaniei omoara oamenii cu zile. Multi medici, si de regula cei mai buni, au plecat din tara. Nici aparatura nu ii ajuta pe cei care au ramas. La Spitalul Coltea un chirug.

Sperante slabe pentru iesirea din criza politica spaniola

Spania ar putea avea un guvern in primele zile ale lunii septembrie, obiectiv fixat de Mariano Rajoy, premierul conservator interimar si Albert Rivera, seful partidului centrist, Ciudadanos, in urma cu cinci zile.

Bilet de voie si test antialcool pentru functionari din Focsani: Primarul orasului impune reguli stricte

Noul primar al municipiului Focsani, pesedistul, Cristi Misaila, vrea sa faca militarie cu functionarii din institutia pe care o conduce. Edilul si cei doi viceprimari au avut la sfarsit de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )