Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alte doua persoane au fost arestate in cazul celor 39 de cadavre gasite intr-un camion

Adevărul Adevărul,
Alte doua persoane au fost arestate in cazul celor 39 de cadavre gasite intr-un camion

Politia britanica a anuntat vineri ca a efectuat doua noi arestari in urma descoperirii in apropiere de Londra a 39 de chinezi morti intr-un camion, al carui sofer, originar din Irlanda de Nord, se afla in continuare in arest prevenitv, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alte doua persoane au fost arestate in cazul camionului in care au fost gasite cele 39 de cadavre

Doua persoane au fost arestate fiind suspectate de crima si conspiratie la trafic de persoane, dupa ce 39 de oameni au fost gasiti morti intr-un tir frigorific in Essex, relateaza BBC.

Noi detalii in cazul celor 39 de morti gasiti intr-un camion, in Marea Britanie

Politia britanica a perchezitionat doua imobile in Irlanda de Nord in noaptea de miercuri spre joi, dupa descoperirea cu o zi inainte in Regatul Unit a unui camion frigorific cu 39 de cadavre. in varsta.

Misterul se adanceste in cazul celor 39 de cadavre descoperite intr-un camion. Premierul bulgar face dezvaluiri despre camionul mortii

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Stirile ProTV: Cazul celor 39 de morti gasiti in camion. Soferul ar fi lesinat cand a vazut cadavrele

Soferul camionului care a transportat 39 de migranti a declarat ca ar fi lesinat in momentul in care a vazut cadavrele, potrivit The Telegraph.

O tanara soferita a intrat cu masina intr-un stalp. Doua persoane au fost ranite in accident

Doua persoane au fost transportate la spital dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un stalp de electricitate aflat pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )