Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alte doua statii de metrou se inchid de sambata, pentru modernizare

Antena3 Antena3,
Alte doua statii de metrou se inchid de sambata, pentru modernizare

Metrorex inchide statiile Aparatorii Patriei si Tineretului, in perioada 2-5 septembrie 2017, pentru modernizarea instalatiilor de acces si control, urmand sa fie introduse doua linii-naveta. continuă pe Antena3

Anuntul Metrorex. inca doua statii de metrou vor fi inchise in acest weekend pentru modernizare

Metrorex a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca va inchide, in perioada 2-5 septembrie 2017, statiile Aparatorii Patriei si Tineretului, pentru modernizarea instalatiilor de acces si.

UPDATE Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, la Sindrilita: Doua persoane au murit, una este ranita

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, traficul fiind ingreunat, informeaza News. ro.

Statele Unite au cerut Rusiei sa inchida Consulatul General de la San Francisco si alte doua anexe diplomatice. Lavrov: Regret escaladarea tensiunilor, care nu au fost initiate de noi

Statele Unite au cerut Rusiei sa-si inchida Consulatul General de la San Francisco si doua anexe diplomatice, una din Washington si cealalta din New York, ca raspuns la decizia Kremlinului de a reduce numarul diplomatilor americani aflati in Rusia, relateaza Reuters. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, spune ca regreta escaladarea tensiunilor dintre Moscova si Washington.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )