Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alternative naturale la cafea. inlocuitori cu gust asemanator

Adevărul Adevărul,
Alternative naturale la cafea. inlocuitori cu gust asemanator

Cei care se gandesc sa bea mai putina cafea sau din diferite motive nu mai au voie sa bea, pot alege alternative naturale la cafea, cativa inlocuitori cu gust asemanator. continuă pe Adevărul

Dosarul violului de la Vaslui: Mihai Carp, seful politiei din judet, este ruda cu doi dintre violatori. Ancheta arata ca procurorii vasluieni sunt cei care au gresit (VIDEO)

Ancheta finalizata in cazul violului de la Vaslui. Parchetul General a facut verificari si a ajuns la concluzia ca procurorii vasluieni sunt cei care au gresit in acest caz, informeaza B1 TV. Ei nu au atacat.

Cod rosu de canicula pentru cei care lucreaza in patiserii sau pe santiere

Temperaturile caniculare ale celei mai fierbinti veri din ultimii ani nu sunt simtite doar pe strada, ci pentru unele persoane, chiar si la locul de munca. O simt cel mai bine cei care lucreaza in patiserii sau pe.

Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO]

La cativa ani dupa decesul lui Steve Jobs, se pare ca va aparea primul documentar pentru cei care il urasc pe fostul CEO Apple. Daca ati avut vreodata vreun semn de intrebare legat de modul in care Steve Jobs a reusit sa fie atat de eficient la carma uneia dintre cele mai puternice companii din [] Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Salariile in sistemul sanitar vor creste. Ministrul Muncii: Era nevoie de o motivare pentru cei care au grija de sanatate noastra

Salariile din sanatate vor creste, a asigurat ministrul Muncii. Era nevoie de o motivare pentru cei care au grija de sanatate noastra, a copiilor nostri. Sunt convinsa ca legea salarizarii va fi adoptata.

Eugen Teodorovici: Sunt dezamagit pe cei care nu cheltuie banii de la bugetul de stat (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat luni la sediul PSD, ca este suparat pe toti cei din ministerele in care nu au fost cheltuiti banii de la bugetul de stat, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )