Libnet.ro
UNICEF

19:45

Amanare in Dosarul ICA: Magistratii au dat termen pe 4 august. Avocatii lui Voiculescu cer sa fie judecat pentru tainuire

B1 B1,
Amanare in Dosarul ICA: Magistratii au dat termen pe 4 august. Avocatii lui Voiculescu cer sa fie judecat pentru tainuire

Dupa mai bine de 10 de ore de proces, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dat un nou termen in dosarul ICA. Pe 4 august se cazul va fi luat din nou in discutie. Au mai ramas de audiat doi martori. Voiculescu. continuă pe B1

Amanare in Dosarul ICA: Un nou termen pe 4 august

Dan Voiculescu nu si-a recunoscut, ieri, vinovatia in fata instantei care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. Mogulul nu a recunoscut nici prejudiciul de 60 milioane euro.

Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti pentru un nou termen in dosarul ICA

Dan Voiculescu ar putea afla luni pedeapsa in dosarul ICA. Saptamana trecuta magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au cerut ca avocatii sa aiba concluziile pregatite iar toti inculpatii sa fie.

Un nou termen in dosarul ICA - Dan Voiculescu. Ce se intampla in cazul stramutarii dosarului, ceruta de avocatii omului de afaceri

Curtea de Apel Bucuresti judeca luni, incepand cu ora 11:00, un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Inainte de termenul de astazi, avocatii omului de afaceri au solicitat stramutarea dosarului la o alta instanta, cerere ce urmeaza sa fie judecata abia pe 24 septembrie. Potrivit specialistilor consulati de Hotnews. ro, daca Inalta Curte va admite pe 24 septembrie cererea de stramutare formulata de Voiculescu, in caz ca omul de afaceri va fi condamnat in dosarul ICA, sentinta se caseaza, urmand ca procesul sa fie judecat mai departe. Exista insa, in cazul unei condamnari, si varianta ca procesul de stramutare sa ramana fara obiect, iar cauza sa nu se mai judece.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul ICA: Avocatii contesta completul de judecata

45: Avocatii lui Dan Voiculescu contesta completul de judecata in dosarul ICA. Acesta invoca decizia prin care a fost organizat completul de judecata, insa o asemenea solicitare a mai fost pusa in.

UPDATE. Audierea lui Dan Voiculescu, in dosarul ICA, s-a terminat: Sunt pensionar, nu mai sunt oligarh

Audierea lui Dan Voiculescu, in dosarul ICA, s-a terminat. Avocatul acestuia a contestat completul de judecata. Omul de afaceri spune ca nu cunoaste invinuirile din dosar. A inceput audierea medicului Gheorghe Mencinicopschi .

UPDATE. Audierea lui Dan Voiculescu, in dosarul ICA, s-a terminat: Sunt pensionar, nu mai sunt oligarh. Este audiat Mencinicopschi

Audierea lui Dan Voiculescu, in dosarul ICA, s-a terminat. Avocatul acestuia a contestat completul de judecata. Omul de afaceri spune ca nu cunoaste invinuirile din dosar. A inceput audierea medicului Gheorghe Mencinicopschi .

Dan Voiculescu i-a cerut fostului avocat al lui Nastase sa preia dosarul ICA: Liviu Popescu a refuzat propunerea

Dan Voiculescu i-a propus avocatului Liviu Popescu, luni, sa preia dosarul ICA in care acesta este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare. Raspuns fostului aparator al lui Adrian .

Dan Voiculescu, la iesirea din procesul in dosarul ICA: intrebarile au fost pertinente. Ar fi neplacuta o pedeapsa cu executare (VIDEO)

UPDATE 12:37: Audierea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA s-a incheiat. La iesirea din sala de judecata, fondatorul PC s-a declarat multumit de felul in care a decurs procesul, spunand ca toate intrebarile au.

LIVE TEXT Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul ICA/ UPDATE Dan Voiculescu a intrat in sala de judecata

Curtea de Apel Bucuresti judeca, incepand cu ora 11. 00, un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. La termenul de luni ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa puna concluzii in acest proces. HotNews. ro transmite LIVE TEXT momentele procesului11. 56 Avocatul inculpatului Savulescu contesta capacitatea instantei de a judeca dosarul: Cand Dumnezeu ati avut timp sa studiati dosarul, daca ati inceput procesul la 1 iulie?11. 49 Avocatul Mateut mai solicita o amanare si doreste ca incidentul procedural sesizat de el sa fie solutionat de alt complet de judecata.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu ar putea fi audiat luni de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acesta s-a dus si azi la IPJ Ilfov

Dan Voiculescu este asteptat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii judeca un nou termen al dosarului ICA in care omul de afaceri este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului pentru Cercetari Alimentare. La termenul anterior, judecatorii au anuntat ca pe 7 iulie ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa expuna pledoariile finale.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )