Libnet.ro
UNICEF

17:00

Amanarea ratelor la banci, discutata de Curtea Constitutionala in data de 27 mai

România Liberă România Liberă,
Amanarea ratelor la banci, discutata de Curtea Constitutionala in data de 27 mai

Curtea Constitutionala a stabilit, pentru 27 mai, termen pentru a discuta sesizarea PNL cu privire l. continuă pe România Liberă

Parlamentul a modificat ordonantele Guvernului: Restantierii si agricultorii beneficiaza de amanarea ratelor Dobanda datorata de debitori precum si comisioanele aferente nu se capitalizeaza la soldul creditului existent PNL ataca la CCR

PSD a amendat, joi in Parlament ordonantele Guvernului care amana ratele la banci si prin care se acorda anumite facilitati fiscale pentru micii intreprinzatori. Astfel, social democratii sustinuti de UDMR, USR si Pro Romania au modificat ordonantele 33 si 37 date de catre Guvernul Orban astfel incat acestea preiau integral continutul proiectelor PSD contestate recent de liberali la Curtea Constitutionala.

Peste 20.000 de clienti ai BCR au solicitat, pana in prezent, amanarea ratelor

Peste 20. 000 de clienti ai Bancii Comerciale Romane BCR), care au 24. 000 de credite, au aplicat, pana in prezent, pentru amanarea ratelor, au anuntat, miercuri, reprezentantii bancii, intr-o conferinta de presa sustinuta online.

Amanarea ratelor bancare: precizari privind cardul de credit si overdraftul

Legea care reglementeaza amanarea ratelor bancare ar putea fi modificata, ramanand insa la latitudinea bancilor daca noile reguli vor cuprinde si overdraftul si cardul de credit, scrie economica. net.

Marcel Ciolacu: Ordonanta privind amanarea ratelor la credite, modificata in Parlament Am votat interzicerea pe 10 ani a exportului de bustean in spatiul extracomunitar

Camera Deputatilor a aprobat, joi, cu mai multe amendamente, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 372020 care prevede amanarea ratelor la credite, pentru cei afectati de criza COVID-19. Totodata, Florin Roman a an.

Vestea pentru romanii cu cont bancar: s-a aflat acum ce s-a intamplat la BCR cu amanarea ratelor

De cand Guvernul a creat cadrul legal pentru ca romanii sa poata cere amanarea ratelor, multi cetateni au luat cu asalt bancile si au depus cereri in acest sens. BCR a venit cu bilantul.

Peste 20.000 de clienti BCR au solicitat amanarea ratelor

Peste 20. 000 de clienti BCR care detin 24. 000 de credite au aplicat, pana in prezent, pentru amanarea ratelor. Peste 40% dintre clienti au optat pentru solutiile oferite de banca.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a suspendat imprumutul oferit de Rusia

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a suspendat legea adoptata joi de majoritatea parlamentara PSRM-PD, prin care a fost ratificat acordul de imprumut din Rusia. Practic, Curtea Constitutionala a oprit.

PSRM: Schimbarile care au avut loc la Curtea Constitutionala sunt o incercare de preluare a controlului institutiei de catre un grup infractional

Partidul Socialistilor din R. Moldova, condus de Zinaida Greceanii, sustine ca sunt indicii clare ca schimbarile care au avut loc, ieri, la Curtea Constitutionala sunt in realitate o incercare de preluare a controlului acestei institutii fundamentale a statului de catre un grup infractional, care are ca scop paralizarea statului in plina criza pandemica, blocarea initiativelor sociale si economice ale Guvernului.

R. Moldova: Curtea Constitutionala a oprit imprumutul oferit de Moscova Ce spune opozitia de la Chisinau

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a suspendat actiunea, inclusiv procedura de intrare in vigoare, a Legii votate ieri pentru ratificarea Acordului cu Rusia pentru acordarea unui imprumut catre Guvernul moldovean, scrie Radio Chisinau.

Curtea Constitutionala a suspendat intrarea in vigoare a acordului de imprumut din Federatia Rusa

Curtea Constitutionala a anuntat ca a admis cererea deputatului Sergiu Sirbu si a suspendat procedura de intrare in vigoare a legii pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Federatiei Ruse si Guvernul Republicii Moldova privind acordarea Guvernului Republicii Moldova a unui imprumut financiar de stat, in suma de 200 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )