Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vestea pentru romanii cu cont bancar: s-a aflat acum ce s-a intamplat la BCR cu amanarea ratelor

Playtech Playtech,
Vestea pentru romanii cu cont bancar: s-a aflat acum ce s-a intamplat la BCR cu amanarea ratelor

De cand Guvernul a creat cadrul legal pentru ca romanii sa poata cere amanarea ratelor, multi cetateni au luat cu asalt bancile si au depus cereri in acest sens. BCR a venit cu bilantul. continuă pe Playtech

Cei cu cont bancar trebuie sa stie asta. Ce legatura are cardul cu telefonul folosit?

Suntem in plina dezvoltare a internet bankingului si, mai ales, mobile bankingului. Romanii nu sunt straini de aceasta abordare. Acum vedem si cum fac cei cu cont bancar sa-si tina banii.

Toti romanii cu cont bancar trebuie sa stie: sunt vizate direct cardurile de credit si overdraftul

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa poata cere amanarea ratelor. Lucrurile nu par clare nici la acest moment, insa. Guvernul a venit cu.

Anunt pentru romanii cu card bancar: surpriza de Paste la una dintre cele mai mari banci

E o perioada tulbure acum, dar mai sunt si vesti bune. Una dintre ele a venit fix in aceasta perioada de Paste si-a fost anuntata de CEC Bank. Fix in ziua de Paste, CEC Bank a anuntat.

Vestea pe care toti romanii o asteptau: s-a aflat acum ce se intampla cu tichetele de vacanta

Daca esti tipul acela de turist care si-a cumparat voucher de vacanta, ei bine, probabil voiai sa afli ce se intampla cu el. Daca il mai poti folosi sau nu. Pe 23 aprilie, in Senat, a.

Surpriza pentru Dacia: s-a aflat acum ce se va intampla cu masina electrica

Dacia a promis ca va lansa o masina electrica si ca va avea un pret mic. Spring ar ajunge pe piata in 2021. Dar abia acum vedem de ce e importanta. Dacia electrica va fi un experiment.

Veste proasta pentru romanii care si-au facut stocuri de paracetamol. Trebuie sa verifice acum ce scrie pe ambalaj!

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, a declarat, luni, la Antena 3, ca au fost extinse capacitatile de productie pentru fabricare paracetamolului astfel incat romanii sa nu aiba probleme in a gasi acest medicament pe piata.

Se dau bani de la stat, intra direct pe card. Vestea pentru sute de mii de romani

Aprilie vine cu o veste foarte buna pentru sute de mii de salariati din Romania. Anuntul de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca prevede ca vor fi livrati si banii. Victor.

Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare. Anuntul oficial

Situatia se complica la Dinamo, dupa ce Ionut Negoita a anuntat ca nu mai finanteaza clubul din Stefan cel Mare si renunta la pachetul majoritar de actiuni. Ar putea aparea insa investitori surpriza, fiind facut in acest sens un anunt oficial. Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )