Libnet.ro
UNICEF

18:00

Amatorii de miscare din Galati sunt asteptati maine la Crosul Sanatatii. Starul se va da de la Parcul Viva

Adevărul Adevărul,
Amatorii de miscare din Galati sunt asteptati maine la Crosul Sanatatii. Starul se va da de la Parcul Viva

Sute de tineri, si nu numai, sunt asteptati maine, intre orele 9. 00 si10. 00, pe Faleza Inferioara a Dunarii, la traditionalul Cros al sanatatii, organizat anual de Directia de Sanatate Publica Galati. Crosul se va desfasura pe doua sectiuni - barbati si femei - dar va fi si o sectiune speciala pentru persoanele cu dizabilitati. continuă pe Adevărul

Rapire ca-n filme in comunitatea turca din Galati.

Importante efective de politisti au efectuat mai multe descinderi si perchezitii imobiliare in mai multe locatii din Galati, Bucuresti si la Drajna, judetul Ilfov, intr-un caz de rapire, santaj si inselaciune. Atat cei doi acuzati din acest caz, cat si victima lor sunt oameni de afaceri cu cetatenie turca. Ahmet si Osman Hos, doi oameni de afaceri care isi infiintasera o firma si intentionau sa construiasca doua blocuri cu 10 etaje la Galati, proiectul Bey City, au fost retinuti pentru .

Rusia: Informatiile americane despre armele chimice din Siria sunt inventate

Aleksei Puskov, seful Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat Parlamentul Rusiei), a declarat ca informatiile despre folosirea de catre autoritatile siriene a armei chimice sunt inventate, potrivit publicatiei Vocea Rusiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )