Libnet.ro
UNICEF

21:00

Amazon a anuntat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Amazon a anuntat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Retailerul Amazon a anuntat profit de 512 milioane dolari pentru primele trei luni ale anului, fiind cea mai buna valoare din istoria companiei care trimestrul trecut a inregistrat vanzari de aproape 30 miliarde dolari. Amazon are 230. 000 de angajati, iar actiunile au crescut cu 12% dupa anuntarea rezultatelor, ceea ce duce capitalizarea de piata a gigantului online la 280 milioane dolari. continuă pe Hotnews

Sirin promite cel mai securizat smartphone din lume

Sirin, o companie nu foarte cunoscuta la nivel global, promite realizarea unui smartphone care va pastreaza datele in siguranta la un pret absurd. intr-o perioada in care este imposibil sa nu fi participat la o discutie despre criptare si securitatea datelor, o companie despre care nu ati auzit niciodata a inceput sa lucreze la cel [].

Business Report: Cel mai asteptat proiect din infrastructura rutiera intarzie sa apara.Termenul de aprobare a fost depasit; Companiile mari au intrat in zodia insolventei; Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, in incertitudine: Europa are o pozitie dura in

Tarile de unde provin cele mai multe alimente cu riscuri pentru consumatori. Spania, Franta si Olanda sunt tarile UE de unde provin cele. Patronat: Constructorii risca sa aiba un an inactiv in 2016. Sectorul constructiilor a incheiat anul 2015 cu o contributie valorica la formarea.

Cel mai cautat pedofil din Romania a fost identificat, dupa ce a aparut la televizor. Ce se intampla acum la locuinta sa

Pedofilul roman care a fost descoperit pe un site cu minori abuzati, dupa ce a postat ore intregi de filmari in care viola o fetita, a fost identificat de autoritati.

Cel mai cautat pedofil din Romania a fost identificat, dupa ce a aparut la televizor. Mascatii au descins in locuinta lui

Pedofilul roman care a fost descoperit pe un site cu minori abuzati, dupa ce a postat ore intregi de filmari in care viola o fetita, a fost identificat de autoritati.

De 24 de ani, primar la Sisesti. Marian Raducan, cel mai longeviv edil din Mehedinti

Marian Raducan este de departe cel mai longeviv primar din judetul Mehedinti, cu sase mandate la activ. Practic din 1992 cand a obtinut ca independent primul mandat la Primaria Sisesti, nimeni nu a mai reusit sa-l indeparteze din aceasta functie.

Salah Abdeslam, incarcerat la izolare in cel mai mare penitenciar din Europa

Salah Abdeslam a fost plasat miercuri in detentie provizorie la Fleury Merogis, in Essome, a anuntat avocatul sau Frank Berton, adaugand ca judecatorul pentru libertati i-a spus ca va fi plasat sub cel mai strict regim de izolare, relateaza Le Monde.

Astra Giurgiu, la un singur punct distanta de castigarea primului titlu de campioana din istoria clubului

Astra Giurgiu a invins-o clar cu 4-1 pe ASA Tg Mures, in deplasare, luni seara, in ultima partida din Etapa a opta a in Liga 1. in urma acestui succes categoric, trupa antrenata de Marius Sumudica este la un singur punct distanta de primul titlu de campioana din istoria scurta a clubului giurgiuvean.

Cel mai puternic accelerator de particule din lume a fost sabotat! Informatia apare intr-un document oficial al CERN

Un mamifer mic, cel mai probabil o nevastuica, a reusit sa saboteze cel mai puternic instrument stiintific de care dispune civilizatie umana la ora actuala, acceleratorul de particule Large Hadron Co.

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither. io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store. Multi dintre voi probabil ati detinut pe parcursul vietii un telefon Nokia. Dupa cum probabil va amintiti, Snake era unul dintre putinele jocuri pe care le aveati la dispozitie si, probabil, cel mai interesant). Odata cu decaderea Nokia si [].

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Cayman primeste un facelift, motorizari noi, nume nou si devine cel mai accesibil model al marcii

Porsche Cayman se numeste mai nou Porsche 718 Cayman, modificare de titulatura previzibila inca de cand a fost prezentat Porsche 718 Boxster. Noutatile tehnologice sunt aceleasi: motor nou, sistem multimedia nou, culori noi. Cea mai importanta veste este insa ca Porsche 718 Cayman devine cel mai accesibil model Porsche, facand rocada cu Boxster. In Romania Porsche 718 Cayman porneste de la 56. 407 euro cu TVA 47. 006 euro fara TVA), iar versiunea de motorizare superioara, Porsche 718 Cayman S, pleaca de la 69. 499 euro cu TVA 57. 916 euro fara TVA).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )