Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai puternic accelerator de particule din lume a fost sabotat! Informatia apare intr-un document oficial al CERN

Antena3 Antena3,
Cel mai puternic accelerator de particule din lume a fost sabotat! Informatia apare intr-un document oficial al CERN

Un mamifer mic, cel mai probabil o nevastuica, a reusit sa saboteze cel mai puternic instrument stiintific de care dispune civilizatie umana la ora actuala, acceleratorul de particule Large Hadron Co. continuă pe Antena3

O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

Specialistii companiei General Electric au inceput testarea celui mai mare motor cu reactie din lume.

26 aprilie in istorie: La Cernobil are loc cel mai grav accident nuclear din lume. Regele Mihai se intoarce in Romania

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 26 aprilie .

Greg Konieczny, FP: Hidroelectrica, cel mai puternic candidat pentru listare

Cel mai puternic candidat pentru listare, dintre companiile de stat, este Hidroelectrica, potrivit lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv Templeton Emerging Markets Group si manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, care se asteapta ca aceasta oferta sa aiba loc in octombrie-noiembrie, in conditiile in care compania ar iesi din insolventa pana in mai-iunie.

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie

In Ucraina se marcheaza marti implinirea a 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie, care, potrivit unor estimari, s-a soldat cu mii de morti si a.

VIDEO ARHIVA 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istoria omenirii

Marti se implinesc 30 de ani de la catastrofa nucleara de la Cernobil. La 26 aprilie 1986, doua explozii au zguduit reactorul cu numarul 4 al centralei nucleare de la Cernobil. In timpul incendiului, care a mistuit reactorul timp de zece zile, au fost raspandite in atmosfera cantitati uriase de substante radioactive. La 30 de ani de la tragedie, nu exista date clare privind numarul total al victimelor dezastrului. 000 au murit numai dupa ce au participat la decontaminarea zonei, scrie Agerpres.

PuiPui, cel mai bine imbracat iepure. Acesta este o adevarata vedeta pe Instagram (FOTO)

PuiPui este din Tokyo si este cel mai bine imbracat iepure din lume. Acesta este o adevarata vedetape Instagram, unde are peste 23. 000 de fani, potrivit urbology. ro. Stapanul iepurelul.

FOTO: Cum arata cel mai la moda iepuras de pe Instagram

Un iepuras din Tokyo a fost proclamat de intenauti drept cel mai la moda animalut. Este vorba de PuiPui, un iepuras care este urmarit pe Instagram de 24. 500 de persoane, datorita lookului sau mereu surprinzator.

Harta celor mai corupte state din lume. Romania in topul spagilor si contractelor ascunse (FOTO)

Agentia Transparency Internationala publicat topul anual al celor mai corupte state din lume. in cadrul studiului, au fost evaluate 175 de state si au fost luate in calcul neregulile din administratia.

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Cayman primeste un facelift, motorizari noi, nume nou si devine cel mai accesibil model al marcii

Porsche Cayman se numeste mai nou Porsche 718 Cayman, modificare de titulatura previzibila inca de cand a fost prezentat Porsche 718 Boxster. Noutatile tehnologice sunt aceleasi: motor nou, sistem multimedia nou, culori noi. Cea mai importanta veste este insa ca Porsche 718 Cayman devine cel mai accesibil model Porsche, facand rocada cu Boxster. In Romania Porsche 718 Cayman porneste de la 56. 407 euro cu TVA 47. 006 euro fara TVA), iar versiunea de motorizare superioara, Porsche 718 Cayman S, pleaca de la 69. 499 euro cu TVA 57. 916 euro fara TVA).

Hackerii pot accesa aproape orice bancomat din lume

Conform unui studiu recent, infractorii din mediul online ar putea accesa aproape orice bancomat. Darcum s-a ajuns in aceasta situatie? in cazul in care credeati ca bancomatele ofera un grad ridicat de securitatea, cercetatorii auo serie de vesti proaste pentru voi. Din cate se pare, din cauza mai multor vulnerabilitati, aproape orice bancomat din lume [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )