Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA, despre cazul lui Daniel Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

B1 B1,
Ambasada SUA, despre cazul lui Daniel Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a afirmat, marti, in urma deciziei deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel CHitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, potrivit Mediafax. Nu facem. continuă pe B1

Ambasada SUA, despre cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Ambasada SUA, despre decizia Parlamentului in cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai ...

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nu facem comentarii cu privire la cazuri sau anchete aflate in desfasurare. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, a spus misiunea diplomatica, raspunzand unei .

ULTIMA ORA Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale.

Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu. Vezi in text lista parlamentarilor aparati in fata justitiei

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale. Au fost 248 de voturi impotriva, 108 pentru si 4 anulate.

Basescu, despre cazul Chitoiu: Guvernul Ponta este un guvern corupt. ...

Basescu sustine ca majoritatea parlamentara a refuzat, marti, sa lase justitia libera, referindu-se la votul dat in cazul lui Daniel Chitoiu. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care Parlamentul Romaniei este acuzat in raportul UE care vizeaza actele de coruptie si care se refera la toate cele 28 de state dar la noi e mentionat Parlamentul ca o institutie care impiedica independenta justitiei. Noul episod, cel legat de domnul Chitoiu .

Ambasada SUA, dupa ce Chitoiu a scapat de urmarirea penala: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai.

Basescu: Guvernul e corupt. Daniel Chitoiu a mintit in Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca prin votul din Parlament in cazul fostului ministru liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, se confirma ca Guvernul Ponta este corupt, mentionand ca.

Basescu: Guvernul este corupt. Daniel Chitoiu a mintit azi in Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca prin votul din Parlament in cazul fostului ministru liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, se confirma ca Guvernul Ponta este corupt, mentionand ca.

Daniel Chitoiu a scapat de urmarirea penala

Camera Deputatilor a decis, marti, sa respinga solicitarea procurorului general privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului PNL Daniel Chitoiu. Chitoiu, aparat de deputatii juristi.

UPDATE. Dosarul Carpatica: Deputatii juristi il audiaza pe Daniel Chitoiu.

UPDATE 10:30: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca liberalii vor vota pentru incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru Daniel Chitoiu. 20: Daniel Chitoiu este audiat, marti dimineata, in Comisia Juridica, conform B1 TV. --- Comisia Juridica ar putea analiza, marti, cererea procurorilor privind avizul pentru urmarirea penala a fostului ministru Daniel Chitoiu, in dosarul Carpatica, informeaza Digi 24. Fostul ministru al Finantelor ar putea fi si el audiat .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )