Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Ajutorul de 300 de euro pentru repatrierea romilor e mai curand o incitare la o noua plecare

B1 B1,
Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Ajutorul de 300 de euro pentru repatrierea romilor e mai curand o incitare la o noua plecare

Situatia populatie rome de pe teritoriul Frantei trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers,. continuă pe B1

Ambasadorul Frantei: Ajutorul de 300 de euro pentru repatrierea romilor are efecte extrem de perverse

Ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin este de parere ca problema romilor ar trebui mutata de pe agenda bilaterala pe cea eurpeana, iar in ceea ce priveste suma pe care o primesc romii repatriati, aceasta nu ajuta la rezolvarea problemei romilor intre Franta si Romania.

Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Problema romilor trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana

Problema comunitatilor de romi trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers, spune ambasadorul Frantei in tara noastra, Philippe Gustin, intr-un interviu acordat, postului RFI, relateaza sursele de presa.

Ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, pentru RFI: Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20!

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin, spune intr-un interviu pentru RFI Romania ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie periat, iar Franta este interesata de privatizarile care au loc acum. El crede ca esecul absorbtiei fondurilor europene se datoreaza si Europei, care a retras asistenta tehnica destinata Romaniei. In chestiunea reformelor din Justitie, ambasadorul spune ca europenii trebuie sa ramana vigilenti, dar sa evite sa dea lectii.

Ambasadorul Frantei in Romania: Problema romilor trebuie mutata de pe agenda bilaterlaa pe agenda europeana

Problema comunitatilor de romi trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers, spune ambasadorul Frantei in.

Ambasadorul Frantei in Romania va sustine un discurs la intalnirile europene de la Cluj

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, va merge maine la Cluj, pentru a sustine un discurs cu ocazia incheierii editiei de anul acesta a intalnirilor europene de la Cluj, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Dan Diaconescu nu se dezminte! Sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

Dan Diaconescu sustine din nou ca are 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea.

50 milioane euro pentru reamenajarea Bucuresti Mall si Plaza Mall

Investitorul turc Anchor Grup va investi 50 milioane euro in reamenajarea celor doua centre comerciale pe care le detine in Capitala, dupa cum a anuntat, ieri, Ali Ergun Ergen, CEO al companiei.

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

Dan Diaconescu: Am avut cei 45 de milioane de euro pentru cumpararea Oltchim.

La trei zile dupa ce premierul Victor Ponta a anulat licitatia pentru Oltchim, invocand faptul ca Dan Diaconescu nu a avut cei 45 de milioane de euro cu care a licitat, Dan Diaconescu a prezentat mai multe extrase de conturi care ar indica faptul ca a detinut banii necesari inainte de anularea licitatiei, potrivit Mediafax. Patronul OTV a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Aeroportul Otopeni, un extras de cont obtinut de la o banca din Orientul Mijlociu care ar indica .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )