Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Problema romilor trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Problema romilor trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana

Problema comunitatilor de romi trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers, spune ambasadorul Frantei in tara noastra, Philippe Gustin, intr-un interviu acordat, postului RFI, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Frantei in Romania: Problema romilor trebuie mutata de pe agenda bilaterlaa pe agenda europeana

Problema comunitatilor de romi trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers, spune ambasadorul Frantei in.

Ambasadorul Frantei la Bucuresti: Ajutorul de 300 de euro pentru repatrierea romilor e mai curand o incitare la o noua plecare

Situatia populatie rome de pe teritoriul Frantei trebuie mutata de pe agenda bilaterala pe agenda europeana, solutia acordarii ajutoarelor pentru repatriere avand mai curand un efect final invers,.

Ambasadorul Frantei: Ajutorul de 300 de euro pentru repatrierea romilor are efecte extrem de perverse

Ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin este de parere ca problema romilor ar trebui mutata de pe agenda bilaterala pe cea eurpeana, iar in ceea ce priveste suma pe care o primesc romii repatriati, aceasta nu ajuta la rezolvarea problemei romilor intre Franta si Romania.

Ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, pentru RFI: Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20!

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin, spune intr-un interviu pentru RFI Romania ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie periat, iar Franta este interesata de privatizarile care au loc acum. El crede ca esecul absorbtiei fondurilor europene se datoreaza si Europei, care a retras asistenta tehnica destinata Romaniei. In chestiunea reformelor din Justitie, ambasadorul spune ca europenii trebuie sa ramana vigilenti, dar sa evite sa dea lectii.

Ambasadorul Frantei in Romania va sustine un discurs la intalnirile europene de la Cluj

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, va merge maine la Cluj, pentru a sustine un discurs cu ocazia incheierii editiei de anul acesta a intalnirilor europene de la Cluj, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )