Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ambasadorul Hans Klemm, despre protestele de la inceputul anului: A fost o minunata demonstratie

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Hans Klemm, despre protestele de la inceputul anului: A fost o minunata demonstratie

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a laudat intr-un interviu acordat Agerpres protestele antiguvernamentale de la inceputul acestui an, spunand despre manifestatiile ce au scos sute de mii de oameni in strada in Capitala si in majoritatea oraselor ca au reprezentat o minunata demonstratie. continuă pe Hotnews

VIDEO Hans Klemm ii da replica lui Tudorel Toader: Propunerile de modificare a Legilor Justitiei ar intoarce Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, vineri, ca progresele inregistrate de Romania in domeniul luptei impotriva coruptiei pot fi cuantificate iar actualele propuneri de modificare a legilor Justitiei ar putea trage inapoi institutiile judiciare ale tarii.

Hans Klemm: Continua negocierile cu companii americane pentru dotarea Armatei Romane

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca achizitionarea primului sistem Patriot din SUA reprezinta doar un punct de inceput in colaborarea romano - americana in domeniul Apararii.

Hans Klemm ii da replica lui Tudorel Toader: ingrijorarile noastre nu sunt bazate doar pe sentimente sau pe lipsa de cunostinte

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ii raspunde ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a declarat joi ca diplomatul nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din.

VIDEO Hans Klemm: Progresul luptei anticoruptie din Romania poate fi cuantificat

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, vineri, ca progresele inregistrate de Romania in domeniul luptei impotriva coruptiei pot fi cuantificate iar actualele propuneri de modificare a legilor Justitiei ar putea trage inapoi institutiile judiciare ale tarii.

Hans Klemm: SUA au anumite ingrijorari fata de propunerile Ministerului Justitiei

Statele Unite ale Americii au anumite ingrijorari fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei si apreciaza ca acestea risca sa inverseze parcursul Romaniei in ceea ce priveste statul de drept, a declarat ieri ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

Hans Klemm, o noua declaratie dura: Suntem ingrijorati, propunerile ministrului Justitiei ar putea inversa parcursul Romaniei

Statele Unite ale Americii au anumite ingrijorari fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei si apreciaza ca acestea ar putea 'inversa' parcursul Romaniei in ceea ce priveste statul de drept, a declarat joi ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, citat de Agerpres.

VIDEO Hans Klemm: Romania a facut pasi foarte importanti pentru asigurarea independentei Justitiei, dar propunerile lui Tudorel Toader ar putea s-o intoarca inapoi

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, pentru Digi 24, ca propunerile de modificare a legilor Justitiei ar putea sa intoarca inapoi Romania din demersurile ei de asigurare a independentei sistemului judiciar.

Hans Klemm spune ca SUA sustin Romania in eforturile de a contribui la securitatea energetica regionala

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a declarat miercuri, la Ploiesti, ca Statele Unite sustin Romania in eforturile sale de a contribui la securitatea energetica regionala.

Ministrul Energiei: ExxonMobil si OMV Petrom vor anunta decizia finala privind investitiile din Marea Neagra la inceputul anului viitor

Companiile ExxonMobil si OMV Petrom vor comunica la inceputul anului viitor decizia finala privind investitiile din Marea Neagra, a anuntat joi ministrul energiei, Toma Petcu.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm lauda Romania: America este recunoscatoare romanilor pentru sacrificiul lor in numele apararii comune

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemma fost prezent la Global SOF Symposium Europe unde a vorbit despre transformarea Fortelor pentru Operatii Speciale din Romania dar si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )