Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati sa voteze UNIREA cu Romania: Toti cei care o considera unica salvare, ies in strada pentru un viitor mai bun

Antena3 Antena3,
Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati sa voteze UNIREA cu Romania: Toti cei care o considera unica salvare, ies in strada pentru un viitor mai bun

Cetatenii R. Moldova sunt asteptati, duminica, sa voteze unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, urmata de un mars pe jos spre Prut, potrivit unui comunicat al. continuă pe Antena3

Cetatenii R. Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Cetatenii R. Moldova sunt asteptati, duminica, sa voteze unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, urmata de un mars pe jos spre Prut, potrivit unui comunicat al Platformei Unioniste Actiunea 2012.

Cetatenii Republicii Moldova vor fi asigurati cu energie electrica in proportie de 100%

Ministerul Economiei gestioneaza situatia din sistemul energetic si este in contact permanent cu intreprinderile specializate in furnizarea energiei electrice pentru a solutiona toate problemele aparute in sectorul dat. Institutia asigura cetatenii Republicii Moldova ca livrarile energiei electrice nu vor fi stopate.

Cetatenii R. Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Marea Adunare Nationala incepe duminica la ora 14:00, dupa care mii de participanti vor porni in mars pe jos, spre Prut, unde pe 11 iulie va avea loc Podul de Flori de la Ungheni.

Marea Adunare Nationala de la Chisinau convocata pe 5 iulie, pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Basarabenii sunt chemati duminica, 5 iulie, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, sa voteze Rezolutia privind unirea Republicii Moldova cu Romania. Mai mult decat votul politicienilor, vointa basarabenilor a fost exprimata pana acum de trei ori, in tot atatea Mari Adunari Nationale, in care s-a decis soarta teritoriului cuprins intre Prut si Nistru.

Moscova, deranjata de faptul ca locuitorii din Transnistria au cetatenia Republicii Moldova sau a Romaniei

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, s-a aratat deranjat de faptul ca locuitorii din stanga Nistrului obtin usor cetatenia Republicii Moldova, a Romaniei sau a Bulgariei si a cerut simplificarea obtinerii cetateniei rusesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )