Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ambasadorul rus la ONU: Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite ale Americii sunt, probabil, la cel mai inalt nivel dupa 1973

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul rus la ONU: Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite ale Americii sunt, probabil, la cel mai inalt nivel dupa 1973

Vitaly Churkin, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat ca tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul Razboiului Rece. continuă pe România Liberă

Ambasadorul rus la ONU: Tensiunile dintre Rusia si SUA sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa 1973

Vitaly Churkin, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat ca tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul Razboiului Rece, noteaza The Associated Press.

La un pas de dezastru. Rusia acuza amenintarile fara precedent venite din Statele Unite

Kremlinul a denuntat sambata un nivel de agresivitate fara precedent al Statelor Unite, dupa ce Washingtonul a acuzat Moscova de ingerinte in alegerile prezidentiale americane, relateaza.

Razboiul Rece, o joaca de copii fata de geopolitica anului 2016: Statele Unite si Rusia au trecut la Planul B in Siria

Tensiunile diplomatice dintre Statele Unite si Rusia au ajuns la un nivel fara precedent iar situatia este cu mult mai grava si mai periculoasa decat in octombrie 1962, luna in care a avut loc controversata criza a rachetelor din Cuba. Ambele parti,.

Salvare dramatica in Statele Unite! O femeie in varsta de 68 de ani a ajuns cu masina in lac dupa o parcare ratata (VIDEO)

Salvare dramatica in Statele Unite! Dupa o parcare ratata, o femeie de 68 de ani a ajuns cu tot cu masina intr-un lac. Cativa trecatori nu au stat pe ganduri si au sarit dupa.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

Statele Unite instruiesc militari ucraineni din Fortele Speciale, care merg sa lupte in zonele rusofone din estul Ucrainei

Statele Unite coordoneaza un grup international de instructori care ii antreneaza pe militarii din Fortele Spedenumit JMTG-U Joint Multinational Training Group-Ukraine), care antreneaza militarii ucraineni dintr-un regiment de forte speciale.

Doua amicale de lux pentru Romania cu Statele Unite la fotbal feminin

Nationala feminina de fotbal a Romaniei va disputa doua amicale impotriva puternicei echipe a Stateloe Unite, meciuri care vor avea loc pe pamant american la interval de trei zile.

Toaletele pentru barbati din Statele Unite vor fi echipate cu locuri de schimbat copiii: Obama a semnat noua lege (FOTO)

Toaletele pentru barbati din cladirile publice din Stale Unite ar trebui sa fie dotate cu echipamente care faciliteaza schimbarea bebelusilor, conform unei noi legi semnate de presedintele Barack Obama. Acum,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )