Libnet.ro
UNICEF

05:15

Toaletele pentru barbati din Statele Unite vor fi echipate cu locuri de schimbat copiii: Obama a semnat noua lege (FOTO)

B1 B1,
Toaletele pentru barbati din Statele Unite vor fi echipate cu locuri de schimbat copiii: Obama a semnat noua lege (FOTO)

Toaletele pentru barbati din cladirile publice din Stale Unite ar trebui sa fie dotate cu echipamente care faciliteaza schimbarea bebelusilor, conform unei noi legi semnate de presedintele Barack Obama. Acum,. continuă pe B1

Obama a semnat legea privind amplasarea meselor de infasat si in toaletele barbatilor

Taticii din Statele Unite ale Americii vor putea sa schimbe scutecele bebelusilor lor in toaletele publice pentru barbati. Presedintele Barack Obama a semnat Babies Act, legea prin care se dispune amplasarea meselor pentru schimbarea scutecelor bebelusilor atat in toalela doamnelor , cat si in cea a domnilor.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Dupa remarcile misogine, republicanii vor sa-l retraga pe Donald Trump din cursa pentru Casa Alba, dau nu stiu cum

Avocatii Partidului Republican din Statele Unite au inceput sa caute o baza legala pentru a-l inlocui pe Donald Trump cu un alt candidat la alegerile prezidentiale, potrivit Politico. Conducerea Partidului Republican din SUA a decis sa se reuneasca de urgenta luni Comitetului National a Partidului Republican RNC).

Alegeri SUA 2016. Dupa remarcile misogine, republicanii vor sa-l retraga pe Donald Trump din cursa pentru Casa Alba, dau nu stiu cum VIDEO

Avocatii Partidului Republican din Statele Unite au inceput sa caute o baza legala pentru a-l inlocui pe Donald Trump cu un alt candidat la alegerile prezidentiale, potrivit Politico. Conducerea Partidului Republican din SUA a decis sa se reuneasca de urgenta luni Comitetului National a Partidului Republican RNC).

Razboiul Rece, o joaca de copii fata de geopolitica anului 2016: Statele Unite si Rusia au trecut la Planul B in Siria

Tensiunile diplomatice dintre Statele Unite si Rusia au ajuns la un nivel fara precedent iar situatia este cu mult mai grava si mai periculoasa decat in octombrie 1962, luna in care a avut loc controversata criza a rachetelor din Cuba. Ambele parti,.

Noua polemica intre Trump si tatal capitanului musulman ucis in Razboiul din Irak

Donald Trump se afla din nou, cu mai putin de o luna inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, in centrul unei polemici cu familia unui capitan musulman din cadrul armatei US Army) ucis in Irak in 2004, de aceasta data dupa ce a spus ca militarul ar fi in continuare in viata daca ar fi fost el presedinte la vremea respectiva, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Trump, singur impotriva tuturor

Cu mai putin de o luna inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul republicanilor, Donald Trump, ramane din ce in ce mai singur. Dupa ce a pierdut recent sprijinul multor colegi de partid, revoltati de limbajul folosit de prezidentiabil la adresa femeilor, Donald Trump este pus la zid si de marile publicatii americane, multe strangand randurile in jurul democratei Hillary Clinton.

Robert de Niro, despre Donald Trump: Mi-ar placea sa-i dau un pumn in gura. E un prost

Actorul Robert de Niro a inregistrat un clip in care il critica vehement pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, afaceristul Donald Trump, pe care il catalogheaza drept tampit, nepregatit si dezastru national.

Primul sondaj realizat dupa aparitia inregistrarii cu Donald Trump: Hillary Clinton are doar 4% avans, iar alegatorii republicani vor ca excentricul candidat sa continue cursa pentru Casa Alba

Aproape trei sferturi dintre alegatorii republicani 74%) din Statele Unite il sustin pe Donald Trump si considera ca acesta trebuie sa continue cursa pentru Casa Alba, arata primul sondaj de dupa aparitia inregistrarii compromitatoare cu Trump, in urma careia mai multi lideri republicani i-au cerut retragerea. In ceea ce priveste intentia de vot, Hillary Clinton are un avans de 4% 42% intentie de vot) fata de Trump 38%), arata sondajul realizat de Politico. com.

Ministerul rus de Externe avertizeaza ca ar putea suspenda contactele diplomatice cu Statele Unite, dupa acuzatiile privind presupusele crime de razboi comise in Siria

Ministerul rus de Externe a anuntat ca ar putea suspenda contactele cu Departamentul de Stat american din cauza acuzatiilor privind presupusele crime de razboi din Siria, a transmis diplomatia rusa, potrivit.

Candidatii la presedintia SUA, fata in fata pentru a doua oara

A doua dezbatere televizata intre candidatii la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, Hillary Clinton si Donald Trump, a avut loc in aceasta dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )