Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul SUA - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul SUA - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, confirmat cu Covid

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test Covid-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in autoizolare, dupa ce s-a intalnit cu Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA, citata de Agerpres.

Ambasadorul SUA, dupa discutia cu Nicusor Dan: Este nevoie de o rezolutie pentru desfiintarea companiilor detinute de Municipalitate. Este nevoie de transparenta

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a declarat luni, dupa intalnirea cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ca este nevoie de mai multa transparenta in cadrul institutiei pentru ca oamenii.

Nicusor Dan, dupa discutia cu ambasadorul SUA: Am vorbit de deschiderea Capitalei catre mari investitii. Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului (VIDEO)

Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului, a subliniat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, dupa discutia avuta luni cu ambasadorul SUA in.

Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania se aflape lista suspectilor deCOVID, dupa ce a intrat in contact Lucian Bode, unul dintre cei doi ministrii ai Guvernului Orban, cares-au molipsit la.

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor a fost depistat pozitiv de COVID-19. Din clipa in care am aflat rezultatul testului am urmat toti pasii ceruti de protocol. in acest moment m-am izolat la domiciliu, ma simt bine, nu prezint simptome specifice, a anuntat Bode, care devine al doilea membru al cabinetului Orban care se imbolnaveste de COVID-19.

Tarom, compania cu aproape 200 de sefi. Ministrul Transporturilor: Avem un sef la noua angajati

Compania TAROM va merge inainte, fiind sprijinita de Guvern si, daca se va respecta planul de restructurare, undeva in 4-5 ani va deveni profitabila, a sustinut, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, care a declarat ca in companie exista un sef la fiecare noua angajati.

Ministrul Transporturilor are COVID-19

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a fost testat pozitiv la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )