Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

B1 B1,
Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania se aflape lista suspectilor deCOVID, dupa ce a intrat in contact Lucian Bode, unul dintre cei doi ministrii ai Guvernului Orban, cares-au molipsit la. continuă pe B1

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in autoizolare, dupa ce s-a intalnit cu Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA, citata de Agerpres.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, confirmat cu Covid

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test Covid-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA.

Ambasadorul SUA - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2.

EXCLUSIV Ministrul Lucian Bode, despre achizitia Telekom de catre Orange: Negocierile au avansat foarte mult si intr-o directie pozitiva pentru statul roman. Vom avea un cuvant foarte important de spus in viitoarea entitate

Intentia OTE Group de a-si vinde participatia majoritara in Telekom Romania este evidenta, fiind o decizie strategica luata la nivel de grup, va asigur ca negocierile au avansat foarte mult si intr-o directie pozitiva pentru statul roman, a declarat joi, pentru HotNews. ro, Lucian Bode, ministrul Transporturilor si Comunicatiilor. in niciun moment nu ne-am pus problema sa instrainam participatia minoritara in Telekom Romania. Va asigur ca am depus eforturi consistente si statul va ramane in viitoarea entitate si, mai mult decat atat, va avea un cuvant foarte important de spus, a precizat ministrul.

Ministrul Transporturilor, la bilant. Lucian Bode: Fara a avea pretentia ca au fost rezolvate toate problemele, am reusit sa asumam decizii strategice si am deblocat proiecte majore de infrastructura (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a facut marti un scurt bilant al anului care se incheie si care a fost unul complicat prin prisma crizei sanitare care a lovit intreaga lume, context in.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor a fost depistat pozitiv de COVID-19. Din clipa in care am aflat rezultatul testului am urmat toti pasii ceruti de protocol. in acest moment m-am izolat la domiciliu, ma simt bine, nu prezint simptome specifice, a anuntat Bode, care devine al doilea membru al cabinetului Orban care se imbolnaveste de COVID-19.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost confirmat cu COVID-19, fiind izolat la domiciliu. El a mentionat ca nu are simptome specifice.

Ministrul transporturilor, Lucian Bode, depistat pozitiv la testul COVID-19

Ministrul transporturilor, Lucian Bode a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Chiar oficialul a facut anuntul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Lucian Bode, testat pozitiv cu coronavirus: M-am izolat la domiciliu

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus in urma unor analize periodice pe care le-am facut in cursul acestei zile, in aceasta seara am pri.

Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a sustinut marti seara, pentru B1 TV, ca unele proiecte de infrastructura au batut pasul pe loc din cauza unor neintelegeri intre beneficiari si antreprenori, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )