Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, decorat de presedintele Basescu cu Steaua Romaniei

B1 B1,
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, decorat de presedintele Basescu cu Steaua Romaniei

Presedintele Traian Basescu l-a decorat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la sfarsitul mandatului sau in Romania. Oficialul a fost decorat cu Ordinul. continuă pe B1

Ambasadorul Mark Gitenstein, decorat de presedintele Traian Basescu. Gitenstein: Sunt optimist in privinta viitorului Romaniei si a relatiilor dintre tarile noastre

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, a fost decorat miercuri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de mare cruce. Ceremonia are loc la Palatul Cotroceni. Vezi declaratiile presedintelui Traian Basescu si ale ambasadorului Mark Gitenstein.

Ambasadorul SUA este decorat de Basescu

Presedintele Traian Basescu il decoreaza, astazi, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de mare cruce, relateaza sursele de presa. Ceremonia are loc la Palatul Cotroceni.

Ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein pleaca din Romania pe 14 decembrie. Pe cine asteptam in locul lui?

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite paraseste Romania pe 14 decembrie. Oficialul american lasa in urma sa mai multe controverse decat oricare alt diplomat acreditat la Bucuresti, dupa ce s-a facut.

Gitenstein, decorat DIN DRAGOSTE de presedintele Basescu cu Steaua Romaniei

Ambasadorul Statelor Unite, Mark Gitenstein, a fost decorat de presedintele Traian Basescu, la Palatul Controceni. Gitenstein a primit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce. Mark Gitenstein va.

Traian Basescu il decoreaza miercuri pe ambasadorul SUA Mark Gitenstein

Presedintele Traian Basesccu il decoreaza miercuri pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, informeaza Administratia Prezidentiala.

Basescu, despre ambasadorul SUA: Gitenstein a fost unul dintre diplomatii care si-au iubit ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la cereminia de decorare a ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, ca acesta este unul dintre diplomatii de care Romania isi va aduce aminte cu mare placere Intotodeauna membri corpului diplomatic devin parte a familiei politice a unui presedinte, dar in aceasta familie sunt membrii si membriii, unii mai legati de tara in care isi desfasoara activiatea, altii, mai reci, a afirmat presedintele. Ambasadorul Gitenstein a fost unul .

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Cei trei ani pe care i-am petrecut in Romania, printre cei ...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat, miercuri, ca cei trei ani petrecuti in Romania au fost printre cei mai plini de satisfactie din cariera sa. Declaratia a fost facuta in contextul organizarii, la Palatul Cotroceni, a unei ceremonii in cadrul careia presedintele Traian Basescu i-a acordat ambasadorului SUA Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce. Am fost onorat de decizia lui Obama de a-l reprezenta in Romania, tara stramosilor mei. Consolidarea .

Cancelarul Austriei in discutiile cu presedintele Basescu: Nu avem garantia ca vom gasi o solutie privind bugetul UE in ianuarie

Presedintele Traian Basescu a discutat miercuri cu cancelarul Austriei, Werner Faymann, despre concluziile Consiliului European din 22-23 noiembrie, context in care oficialul austriac a sustinut ca nu exista garantia gasirii unei solutii privind bugetul UE in ianuarie.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Presedintele Basescu a avansat in grad mai multi ofiteri MApN si MAI.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele privind avansarea in grad a unui numar de 26 de ofiteri in retragere, veterani de razboi, din MApN, 10 ofiteri activi din MApN si 11 ofiteri ai MAI, informeaza un comunicat de presa transmis MEDIAFAX de Presedintie. Astfel, au fost avansati la gradul de general locotenent cu doua stele, in retragere, generalii-maior cu doua stele veterani de razboi Victor Goanta si Constantin Mihaescu. La gradul de general maior cu doua stele in retragere .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )