Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ambasadorul SUA cere drumurile mai bune pentru aducerea investitorilor americani

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul SUA cere drumurile mai bune pentru aducerea investitorilor americani

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat, joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, ca principalele doleante ale investitorilor sunt o infrastructura si o conexiune pe calea ferata mai bune. continuă pe România Liberă

Ford ia in calcul o noua investitie la Craiova, insa ii va fi greu sa o faca fara o infrastructura imbunatatita, spune ambasadorul SUA in Romania

Ford ia in calcul o noua investitie in uzina din Craiova si, desi proiectul nu este conditionat strict de crearea unui sistem de autostrazi in regiune, investitia va fi greu de pus in practica fara existenta unor drumuri mai bune si a unor cai fertate modernizate, a spus joi, 10 decembrie, la Craiova, Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania. Tatal lui Klemm a fost aproape patru decenii inginer la Ford, astfel ca vizita are pentru Klemm o semnificatie personala speciala.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania a inceput sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in regiune, drept modelul de urmat in lupta anticoruptie

Activitatea din ultimii ani a DNA, a instantelor romanesti a fost incununata de succes, intr-o asemenea masura incat Romania a inceput sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in aceasta regiune a Europei, drept modelul de urmat in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei dusa de procurori si judecatori, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intr-un discurs sustinut, miercuri, la SNSPA, in cadrul unui eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Luptei impotriva Coruptiei.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

Cele mai bune magazine cu aplicatii pentru Android, daca nu vrei Play Store

Ca sa ai acces la aplicatiile Google pe Android, ai nevoie de Play Store. Daca nu vrei insa sa stie Google totul despre tine, poti apela la alternative. Acestea ar fi cele mai bune.

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Alina Cojocaru, inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune balerine ale lumii din toate timpurile

Intr-un top alcatuit de prestigioasa publicatie The Telegraph, romanca Alina Cojocaru apare alaturi de alte 11 balerine, socotite ca fiind cele mai bune din toate timpurile.

Cele mai bune telefoane ale anului 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta, scrie playtech. ro. Anul 2015.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )