Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Cojocaru, inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune balerine ale lumii din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Alina Cojocaru, inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune balerine ale lumii din toate timpurile

Intr-un top alcatuit de prestigioasa publicatie The Telegraph, romanca Alina Cojocaru apare alaturi de alte 11 balerine, socotite ca fiind cele mai bune din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment in noiembrie

Topul celor mai urmarite show-uri de divertisment din luna noiembrie este dominat de productiile de top ale posturilor generaliste, pe primele locuri clasandu-se emisiuni ale posturilor Pro TV si Antena 1.

Topul celor mai bune companii angajatoare din Romania in acest an

Aon Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt, a ales cei mai buni angajatori din Romania. Astfel, au fost premiate companiile Adobe Systems Romania, Autonom,.

Alina Cojocaru, elogiata de criticii de la NY Times: Are calitati neegalate nici de stralucitoarea Natalia Osipova, nici de superba Diana Vishneva

Cu doar o zi inainte de gala World Ballet Stars, care va avea loc in aceasta seara la New York, pe scena Rose Theater de la Lincoln Center, jurnalistii americani au elogiat-o pe Alina Cojocaru, initiatoarea evenimentului si vedeta serii, avand numai cuvinte de lauda la adresa romancei.

Misterele mortii celor mai mari zece scriitori romani: ce i-a adus, de fapt, sfarsitul lui Eminescu. Sadoveanu, asasinat de un mason?

Sfarsitul celor mai importanti scriitori romani a dat nastere la multe speculatii, la fel ca si comentariile facute in jurul operelor lasate de acestia.

Guvernul vizeaza acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale tarii

Noul Guvern vizeaza prin proiectul de buget pe 2016 acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale Romaniei, inclusiv in acoperirea prin fonduri de la buget a unor zone albe de investitii, a precizat, ieri, vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Fiica primarului Brailei, Aurora Simionescu, pe lista celor mai importanti 100 de lideri ai inovatiei

Mai multi romani, intre care astrofizicianul Aurora Simionescu si antreprenorul Radu Georgescu, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii ce are ca scop promovarea inovatiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )