Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: gruparea din spatele pucistilor are 11 scoli in Romania

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, a declarat sambata ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas .

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, declaratii in exclusivitate pentru Adevarul: Fara curajul oamenilor ne-am fi trezit intr-o tara diferita

Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti, a oferit declaratii in exclusivitate pentru Adevarul dupa tentativa esuata de lovitura de stat.

Ambasadorul Turciei in Romania: Situatia este sub control. Tara este sigura

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca situatia din tara sa este sub control, cu cateva limitari la granite, si i-a catalogat pe cei care au.

Lovitura de stat in Turcia. Ambasadorul Turciei la Bucuresti condamna tentativa armatei de a prelua puterea

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca intr-o tara ca Turcia nu exista loc pentru miscari cum este o lovitura de stat militara.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: intr-o societate democratica europeana nu trebuie sa existe o lovitura militara. E scandalos!

Ambasadorul Turciei la Bucuresti a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca situatia incepe sa reintre sub control, precizand ca atat partidul de guvernamant.

CINE se afla in spatele loviturii de stat din Turcia

Fostul general Muharrem Kose s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat, potrivit agentia de presa Anadolu. Acesta a fost indepartat recent din functie de regimul de la Ankara. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )