Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: intr-o societate democratica europeana nu trebuie sa existe o lovitura militara. E scandalos!

Antena3 Antena3,
Ambasadorul Turciei la Bucuresti: intr-o societate democratica europeana nu trebuie sa existe o lovitura militara. E scandalos!

Ambasadorul Turciei la Bucuresti a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca situatia incepe sa reintre sub control, precizand ca atat partidul de guvernamant. continuă pe Antena3

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, declaratii in exclusivitate pentru Adevarul: Fara curajul oamenilor ne-am fi trezit intr-o tara diferita

Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti, a oferit declaratii in exclusivitate pentru Adevarul dupa tentativa esuata de lovitura de stat.

Lovitura de stat in Turcia. Ambasadorul Turciei la Bucuresti condamna tentativa armatei de a prelua puterea

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca intr-o tara ca Turcia nu exista loc pentru miscari cum este o lovitura de stat militara.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: gruparea din spatele pucistilor are 11 scoli in Romania

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, a declarat sambata ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas .

Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc, informeaza Mediafax.

Ambasadorul Turciei in Romania: Situatia este sub control. Tara este sigura

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca situatia din tara sa este sub control, cu cateva limitari la granite, si i-a catalogat pe cei care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )