Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ambasadorul Turciei in Romania: Situatia este sub control. Tara este sigura

Antena3 Antena3,
Ambasadorul Turciei in Romania: Situatia este sub control. Tara este sigura

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca situatia din tara sa este sub control, cu cateva limitari la granite, si i-a catalogat pe cei care au. continuă pe Antena3

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: intr-o societate democratica europeana nu trebuie sa existe o lovitura militara. E scandalos!

Ambasadorul Turciei la Bucuresti a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca situatia incepe sa reintre sub control, precizand ca atat partidul de guvernamant.

intr-o tara ca Turcia nu exista loc pentru o lovitura de stat militara. Primele declaratii ale ambasadorului turc la Bucuresti: Lucrurile vor fi sub control pana maine

Ambasadorul Turciei la Bucuresti a declarat ca nu e loc pentru o lovitura de stat militara intr-o tara ca a sa. Osman Koray Ertas a pecizat pentru Digi24 ca Turcia este o democratie deschisa, unde oa.

Lovitura de stat in Turcia. Ambasadorul Turciei la Bucuresti condamna tentativa armatei de a prelua puterea

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca intr-o tara ca Turcia nu exista loc pentru miscari cum este o lovitura de stat militara.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, declaratii in exclusivitate pentru Adevarul: Fara curajul oamenilor ne-am fi trezit intr-o tara diferita

Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti, a oferit declaratii in exclusivitate pentru Adevarul dupa tentativa esuata de lovitura de stat.

Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc, informeaza Mediafax.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: gruparea din spatele pucistilor are 11 scoli in Romania

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, a declarat sambata ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas .

Primarul din Floresti si sotia lui, consilier judetean, pusi sub control judiciar

Primarul comunei prahovene Floresti, Eugen David, si sotia acestuia, Simona David, consilier judetean din partea PNL, au fost pusi sub control judiciar in dosarul privind obtinerea abuziva de fonduri publice, potrivit unor surse din presa.

Anuntul premierului turc. Care este situatia in tara, dupa tentativa esuata de lovitura de stat

Situatia in Turcia este sub control in totalitate, a anuntat sambata dupa-amiaza premierul Benali Yildirim, dupa confruntarile militare soldate cu 265 de morti, intre o.

Transmiterea HIV, tinuta sub control cu antiretrovirale

Medicamentele antiretrovirale reduc riscul de transmitere a virusului HIV in cuplurile in care unul dintre parteneri este seropozitiv si care fac sex fara prezervativ, sustine cel mai important studiu realizat vreodata pe acest subiect, publicat marti in SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )