Libnet.ro
UNICEF

10:31

Amcham Romania solicita amanarea termenelor de depunere a declaratiilor financiare si fiscale

Hotnews Hotnews,
 Amcham Romania solicita amanarea termenelor de depunere a declaratiilor financiare si fiscale

In linie cu apelul autoritatilor de reducere a expunerii angajatilor la riscul contactarii COVID-19, AmCham Romania solicita Ministerului Finantelor Publice amanarea termenelor de depunere a raportarilor financiare si fiscale, arata un comunicat al organizatiei. Depunerile genereaza aglomerari la sediile administratiei fiscale, iar, in sprijinul masurilor preventive adoptate deja pentru limitarea epidemiei COVID-19 si pentru respectarea recomandarilor de a aplica masuri suplimentare pentru evitarea aglomerarilorinteractiunilor umane, consideram ca se impune o ajustare a calendarului de raportare, termenul de 25 martie fiind cel mai apropiat si problematic, drept urmare primul care ar trebui amanat. continuă pe Hotnews

AMPRENTA COVID IN SISTEMUL JUDICIAR Avocatii solicita amanarea proceselor pentru luna aprilie

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania solicita, intr-o adresa transmisa Consiliului Superior al Magistraturii, ca toate instantele din Romania sa preschimbe din oficiu toate termenele acordate in luna martie 2020 pentru toate cauzele si fixarea primului termen in aprilie, cu exceptia cauzelor urgente in materie civila si a masurilor preventive in materie penala.

Sute de companii din Romania cer Finantelor sa amane termenele de depunere a declaratiilor fiscale

AmCham Romania, organizatie care reuneste peste 450 de companii americane, multinationale si romanesti, solicita Ministerului Finantelor amanarea termenelor de depunere a raportarilor financiare si fiscale, pentru a reduce expunerea angajatilor la riscul contactarii COVID-19.

Pro Romania propune amanarea platii ratelor bancare

Pro Romania continua seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO Romania vor propune modificari legislative in sensul amanarii platii ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )