Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenda de 3,3 miliarde de dolari pentru 5 banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

România Liberă România Liberă,
Amenda de 3,3 miliarde de dolari pentru 5 banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci banci mari au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile de reglementare din Marea Britanie, Elvetia si Statele Unite au aplicat o amenda in valoare de 3,3 miliarde de dolari pentru cinci banci din aceste state. Amenda a fost stabilita in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare. continuă pe România Liberă

Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci mari banci din SUA, Marea Britanie si Elvetia au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile reglementate din cele trei tari, in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare, relateaza The.

Gigantii bancari Citigroup, JP Morgan, HSBC, RBS si UBS, amendati cu 3,3 miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare

Un numar de cinci mari grupuri financiare au fost amendate cu o suma totala de 3,3 miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare, ca parte a unui acord de inchidere a unei investigatii, potrivit Wall Street Journal.

Comanda de 8,5 miliarde de dolari pentru Boeing. De la cine?

Compania americana Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, priomit o comanda in valoare de 8,5 miliarde de dolari, pentru livrearea a 80 de avioane de tip 737 Max. Comanda a venit din partea companiei SMBC Aviation Capital, o societate de inchirieri din Japonia.

Boeing a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari din partea unei companii japoneze

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, a obtinut o comanda de 8,5 miliarde dolari pentru 80 avioane 737 Max din partea SMBC Aviation Capital, companie de inchirieri din Japonia, relateaza.

Record: Vanzari de peste 9 miliarde dolari in cea mai mare zi mondiala de online shopping creata de grupul chinez Alibaba

Ziua Celibatarilor, un fel de Black Friday chinezesc creat de grupul Alibaba, a generat vanzari record de 9,3 miliarde dolari mai ales in China, dar si in alte tari, aproape dublu fata de anul trecut. Chinezii au cumparat atat de mult incat companiile de curierat au de livrat 260 de milioane de pachete in urmatoarele zile. Ziua nebuna de cumparaturi 11. 11 a fost creata de gigantul online Alibaba Group si promovata intr-un mod atat de eficient incat a ajuns cea mai mare zi de shopping pe plan mondial, cu vanzari mult peste Black Friday si Cyber Monday Alibaba a exportat sarbatoarea si in alte mari piete din Asia care au contribuit la noul record.

Google va inchiria de la NASA o parte dintr-o fosta baza militara pentru 1,16 miliarde dolari

Google a ajuns la o intelegere cu NASA pentru inchirierea unei parti dintr-o fosta baza aeriana, timp de 60 de ani, pentru suma de 1,16 miliarde de dolari, relateaza The Wall Street Journal. Perimetrul, parte a.

Yahoo plateste 640 de milioane de dolari pentru BrightRoll

Yahoo a anuntat achizitia startup-ului BrightRoll, cu activitate in domeniul reclamelor video pe internet si dispozitive mobile. Tranzactia, in valoare de 640 de milioane de dolari, poate ajuta Yahoo sa-si.

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )