Libnet.ro
UNICEF

10:00

Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci mari banci din SUA, Marea Britanie si Elvetia au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile reglementate din cele trei tari, in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare, relateaza The. continuă pe Wall-Street Ro

Amenda de 3,3 miliarde de dolari pentru 5 banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci banci mari au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile de reglementare din Marea Britanie, Elvetia si Statele Unite au aplicat o amenda in valoare de 3,3 miliarde de dolari pentru cinci banci din aceste state. Amenda a fost stabilita in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare.

Comanda de 8,5 miliarde de dolari pentru Boeing. De la cine?

Compania americana Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, priomit o comanda in valoare de 8,5 miliarde de dolari, pentru livrearea a 80 de avioane de tip 737 Max. Comanda a venit din partea companiei SMBC Aviation Capital, o societate de inchirieri din Japonia.

Parteneriat intre Google si NASA: o baza aeriana inchiriata de gigant pentru suma de 1,16 mld. dolari

Google va inchiria, in urma unei intelegeri facute cu NASA, o fosta baza aeriana, timp de 60 de ani pentru suma de 1,16 miliarde dolari.

Boeing, comanda de 8,5 mld. dolari de la o companie japoneza

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, a primit o comanda de 8,5 miliarde de dolari din partea unei companii de inchirieri din Japonia, SMBC Aviation Capital, care a cerut 80 de avioane 737 Max, informeaza Bloomberg.

Yahoo plateste 640 de milioane de dolari pentru BrightRoll

Yahoo a anuntat achizitia startup-ului BrightRoll, cu activitate in domeniul reclamelor video pe internet si dispozitive mobile. Tranzactia, in valoare de 640 de milioane de dolari, poate ajuta Yahoo sa-si.

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )