Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce amenda a luat Antena 3. Lovitura primita de Mihai Gadea

Playtech Playtech,
Ce amenda a luat Antena 3. Lovitura primita de Mihai Gadea

Dupa alegerile locale din 2020, postul de televiziune Antena 3 a fost sanctionat cu o amenda considerabila. Potrivit deciziei Consiliului National al Audiovizualului, Antena 3 a prezentat fraudarea alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei, fara a le da dreptul la replica reprezentantilor lui Clotilde Armand. Ce amenda a luat postul de televiziune Antena 3 . continuă pe Playtech

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Mihai Gadea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a vazut la TV in timpul celei mai importante batalii politice a lumii

Mihai Gadea a fost in cel mai fierbinte loc din Statele Unite ale Americii. Se afla in Pennsylvania si este vorba despre locul in care se numara voturile statului care a dat presedintele SUA: Pennsylvania Convention Center.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4046 seconds )