Libnet.ro
UNICEF

18:45

Amenda pentru preotul clujean care a oficiat o slujba religioasa la care au asistat cateva zeci de persoane

Adevărul Adevărul,
Amenda pentru preotul clujean care a oficiat o slujba religioasa la care au asistat cateva zeci de persoane

O amenda de 2. 000 de lei a primit preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica de cartier la care au asistat cateva zeci de persoane. continuă pe Adevărul

Preot din Cluj, amendat cu 2.000 de lei. A oficiat slujba cu enoriasi, desi nu avea voie

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica din cartierul Manastur, cel mai mare din oras, la care au asistat cateva zeci de persoane, a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei pentru incalcarea unei ordonante militare.

Cluj: Dosar penal dupa ce 16 persoane au participat la o slujba religioasa Patru persoane confirmate cu Covid-19

16 persoane au participat la o slujba religioasa in Apahida, judetul Cluj. in urma evenimentului patru membri ai familiei unuia dintre credinciosi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

5 nuante de par pentru Kim Kardashian. Care a fost preferata vedetei?

Kim Kardashian a experimentat mult cu parul ei si a incercat cam toate culorile posibile. Totusi, una singura i-a ramas vedetei in suflet! Iata care este aceasta! .

VIDEO Un preot din Cluj a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca a oficiat o slujba religioasa la care au asistat zeci de persoane

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica din cartierul Manastur, cel mai mare din oras, la care au asistat cateva zeci de persoane, a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei pentru incalcarea unei ordonante militare. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat un video in care se vede cum la slujba de Prohod au asistat cateva zeci de persoane.

Amenzi record pentru trei bucuresteni, care nu au avut declaratii pe proprie raspundere

Trei bucuresteni au primit amenzi record pentru ca nu au avut declaratiile pe proprie raspundere si i-au sfidat si pe politisti.

Dosare penale pentru opt barbati care au folosit adeverinte de angajator false

Opt barbati din Bihor si Satu Mare au dosar penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si.

Vestea pentru toti romanii care au cont bancar: ce se intampla cu ratele in aceasta perioada

Pe fondul discutiilor despre amanarea ratelor se impune si ca romanii sa stie cum va evolua aceasta si cat vor trebui sa plateasca la final. Din fericire, cateva banci fac demersuri care.

CORONAVIRUS. Ministrul Marcel Bolos: Stimulentul de 2.500 leiluna pentru personalul medical care lupta cu epidemia de COVID-19 va fi decontat din fonduri europene

Reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene vine, miercuri, cu pecizari despre acordarea stimulentului financiar pentru medici, personalul medico-sanitar, paramedical si personalului auxiliar care se va ocupa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )