Libnet.ro
UNICEF

11:45

Amenda uriasa pentru cantina Facultatii de Drept din Bucuresti. Ce a gasit acolo Directia pentru Siguranta Alimentelor

Antena3 Antena3,
Amenda uriasa pentru cantina Facultatii de Drept din Bucuresti. Ce a gasit acolo Directia pentru Siguranta Alimentelor

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata. Universitatea spune. continuă pe Antena3

Amenda pentru cantina Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti. 101 kilograme de carne au fost confiscate

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata, iar 101 kilograme de carne de pui au fost confiscate, potrivit Mediafax. Universitatea spune ca nu a pus in pericol viata studentilor si ca in aceasta cantina mananca si rectorul, dar si prorectorul universitatii.

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Timp in care fata nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost.

Dragnea: Unul din obiectivele uriase este ca doua autostrazi sa plece din Bucuresti si sa ajunga deja in vest

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Consiliul National al partidului, ca premierul Viorica Dancila are ca obiectiv realizarea a doua autostrazi care sa plece din Bucuresti si sa ajunga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )