Libnet.ro
UNICEF

11:00

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Timp in care fata nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost. continuă pe Antena3

Facea cumparaturi la un magazin de la metrou, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Timp in care fata nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost.

Agresiuni sexuale in tramvaiele din Bucuresti! Un barbat a fost retinut, dupa ce a pipait mai multe femei

Barbat in varsta de 45 de ani a fost prins de politisti, dupa ce mai multe femei au reclamat faptulca au fostpipaite in timp ce circulau pe linia tramvaiului 41,.

Amenda pentru cantina Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti. 101 kilograme de carne au fost confiscate

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata, iar 101 kilograme de carne de pui au fost confiscate, potrivit Mediafax. Universitatea spune ca nu a pus in pericol viata studentilor si ca in aceasta cantina mananca si rectorul, dar si prorectorul universitatii.

Amenda uriasa pentru cantina Facultatii de Drept din Bucuresti. Ce a gasit acolo Directia pentru Siguranta Alimentelor

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata. Universitatea spune.

Jaf armatintr-o farmacie din Braila!Un barbat mascat a amenintat angajatele cu un cutit si a furat 1.500 de lei

Un barbat inarmat cu un cutit a intrat intr-o farmacie din municipiul Braila, luni seara, unde le-a amenintat pe farmaciste si a reusit sa plece cu 1. 500 de lei, potrivit informatiilor furnizate, marti, de IP.

Dragnea: Unul din obiectivele uriase este ca doua autostrazi sa plece din Bucuresti si sa ajunga deja in vest

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Consiliul National al partidului, ca premierul Viorica Dancila are ca obiectiv realizarea a doua autostrazi care sa plece din Bucuresti si sa ajunga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )